arkadaşlar yeni bir klavye almayı düşünüyorum oyun amaçlı kullanacağım mekanik olsun önerilerinizi bekliyorum
Şuan popüler olan aula f75 özelliklerine göre fiyatı çok iyi bi araştır istersenarkadaşlar yeni bir klavye almayı düşünüyorum oyun amaçlı kullanacağım mekanik olsun önerilerinizi bekliyorum
Gamepower-rampage-James Donkey-excalibur tarzı markalar çok önerilen cihazlar değil hocam bence alınmaz
Aula f75 stok yok fakat 2.el o fiyatlara alabilirsinarkadaşlar yeni bir klavye almayı düşünüyorum oyun amaçlı kullanacağım mekanik olsun önerilerinizi bekliyorum
stok yokaula f75
gamepower starscream kullanıyorum yaklaşık 3-4 yıldır ve hala sapa sağlamŞuan popüler olan aula f75 özelliklerine göre fiyatı çok iyi bi araştır istersen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gamepower-rampage-James Donkey-excalibur tarzı markalar çok önerilen cihazlar değil hocam bence alınmaz
Aklında bulunsun game olan hiç birşeyi alma aldırmagamepower starscream kullanıyorum yaklaşık 3-4 yıldır ve hala sapa sağlam
üstünde süt, su döküldü kardeşim klavyeyi yumrukladı ama hiçbir şeyi yok
''genpavdır'' ı aynı kategoriye koymamanı ve markanın her ürünü kötüdür diye vurgulamamanı isterim açıkçasıpompage, genpavdır, eşşek jordan tarzı markalardan uzak durunuz. bunlar 3 aylık markalardır. 3 ay sonra bozulur.
ikinci el açılmamış f75 bakınız. hem keriz hem fırsatçı varsa uyguna bulabilrisiniz.
re bu sadece insanlar arasındaki bir takıntı ben kullanıyorum ve çok memnunum? hem klavye hem kulaklık?Aklında bulunsun game olan hiç birşeyi alma aldırma