Amd34
80+ Silver
Siyah tercih ederseniz elimde ve 2.el bölümünde mevcut sıfır kullanılmadıtamamdır arkadaşlar hepinize teşekkür ederim 2. el aula f75 alıcam galiba
Siyah tercih ederseniz elimde ve 2.el bölümünde mevcut sıfır kullanılmadıtamamdır arkadaşlar hepinize teşekkür ederim 2. el aula f75 alıcam galiba
stok bekle arada yapısıtırıyolartamamdır arkadaşlar hepinize teşekkür ederim 2. el aula f75 alıcam galiba
Takıntı değil bu klavyeyi masama koymam ben zamanın da gamebooster vs kullanıp tecrübe de ettim evime giremez bu markalarbana gö
re bu sadece insanlar arasındaki bir takıntı ben kullanıyorum ve çok memnunum? hem klavye hem kulaklık?
Gamepower Starscream RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Starscream RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Starscream RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.919,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comGamepower Kyruse Gri 7.1 Surround Rgb Gaming Titreşimli Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gamepower Kyruse Gri 7.1 Surround Rgb Gaming Titreşimli Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bu arkadaşı desteklıyorum harbıden gameboostere vardı 600 lıra para vermıstım gecen yıl kasım aralıkta 3 4 ay kullandım z11 aldım 300 e gameboosterın delete tusu bozuldu z11 de 4 5 ay kullandım tık yoktuTakıntı değil bu klavyeyi masama koymam ben zamanın da gamebooster vs kullanıp tecrübe de ettim evime giremez bu markalar
eh bu da senin fikrin tabii bir şey diyemem ama ben çok memnunumTakıntı değil bu klavyeyi masama koymam ben zamanın da gamebooster vs kullanıp tecrübe de ettim evime giremez bu markalar
bir klavyeye 600 tl verirsen fazla bir şey beklememelisin bence tabii geçen yılmış ama bence yine aynıbu arkadaşı desteklıyorum harbıden gameboostere vardı 600 lıra para vermıstım gecen yıl kasım aralıkta 3 4 ay kullandım z11 aldım 300 e gameboosterın delete tusu bozuldu z11 de 4 5 ay kullandım tık yoktu
300 e z11 almıştım onla kıyasladımbir klavyeye 600 tl verirsen fazla bir şey beklememelisin bence tabii geçen yılmış ama bence yine aynı
yine geldi aula f75 düşmanı ATWJKTAWRedragon Fizz al. Bana güven ve keyfine bak.
o tutmuş hocam .d300 e z11 almıştım onla kıyasladım
Bence de alınmazbu arkadaşı desteklıyorum harbıden gameboostere vardı 600 lıra para vermıstım gecen yıl kasım aralıkta 3 4 ay kullandım z11 aldım 300 e gameboosterın delete tusu bozuldu z11 de 4 5 ay kullandım tık yoktu
aynı şeyin laciverti hocam o markaları zaten birşeyden anlamayan insanlar alıyor bilgili hiç bir insan gidip almaz bu forumda da bilgili kişilerden önereni göremezsineh bu da senin fikrin tabii bir şey diyemem ama ben çok memnunum
gamebooster hiç kullanmadım ama gamepower ile aynı kategoriye koymamanı tercih ederim
aslına yanlıs yaptıgınız kımın ne tur klavye ıstedıgını bılmeden hemen bunu al diyorsunuz hadi adam yüzde 60 istiyor yada yuzde 100 klavye ıstıyor oncelıkle kısının ıstedıgı turde klavye atın olmadı bunları onerınyine geldi aula f75 düşmanı ATWJKTAW
f75 AL GEÇ DİNLEME BU KARIYI
kusura bakma ama ben sadece tecrübelerimi aktarıyorum popomdan atmıyorum bu tavsiyeyiBence de alınmaz
aynı şeyin laciverti hocam o markaları zaten birşeyden anlamayan insanlar alıyor bilgili hiç bir insan gidip almaz bu forumda da bilgili kişilerden önereni göremezsin