Hocam hiçbirşey yiyip içilmeyecek diye biliyorum ama yine de arayıp sormak daha iyi olurbana x-m diet diye bir şey verdiler kağıda 4 ve 6 yazmışlar tamam yaparız meyve suyuna koyup içeceğim onda sıkıntı yok ama bu ilaçları içtikten sonra çorba içmek yasak mı? ben 4 den sonra bir şey yemezsem ölürüm yarın 11 de bide randevu
bana endoskopi yapacakları zaman aç gitmiştim bir şey yemeyin derim şahsen hastaneyi arayıp bilgi almayı deneyinbana x-m diet diye bir şey verdiler kağıda 4 ve 6 yazmışlar tamam yaparız meyve suyuna koyup içeceğim onda sıkıntı yok ama bu ilaçları içtikten sonra çorba içmek yasak mı? ben 4 den sonra bir şey yemezsem ölürüm yarın 11 de bide randevu
hayır sıvı alımı var tabi ki ama yemek konusunda bir fikrim yokHocam hiçbirşey yiyip içilmeyecek diye biliyorum ama yine de arayıp sormak daha iyi olur
bir tabak tavuk suyu çorbası içsem ne olur ki bilemedim mesela işim çıktı 5 te geldim eve bir ilacı 5 te kullandım diğerini 8 de kullancam araya sıkıştırsam bir tabak da bilmiyorum yahayır sıvı alımı var tabi ki ama yemek konusunda bir fikrim yok