Neler Yeni

Acil | Kolonoskopi Öncesi Diyetle İlgili Soru

Reindi

80+ Silver
bana x-m diet diye bir şey verdiler kağıda 4 ve 6 yazmışlar tamam yaparız meyve suyuna koyup içeceğim onda sıkıntı yok ama bu ilaçları içtikten sonra çorba içmek yasak mı? ben 4 den sonra bir şey yemezsem ölürüm yarın 11 de bide randevu

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
992
İsim
Kaira Bilgic
Bunu hastaneyi arayıp sor daha iyi bir bilgi alırsın

fvozkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Furkan Veli Özkan
bana x-m diet diye bir şey verdiler kağıda 4 ve 6 yazmışlar tamam yaparız meyve suyuna koyup içeceğim onda sıkıntı yok ama bu ilaçları içtikten sonra çorba içmek yasak mı? ben 4 den sonra bir şey yemezsem ölürüm yarın 11 de bide randevu
Hocam hiçbirşey yiyip içilmeyecek diye biliyorum ama yine de arayıp sormak daha iyi olur

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa
Hiçbir şey yemezsen olmezsin ama kolonoskopi sırasında bağırsaklar temiz olmazsa kolonoskopi ileri tarihte tekrarlanır ve bu senin için zor olur

Balık Semo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Emre
bana endoskopi yapacakları zaman aç gitmiştim bir şey yemeyin derim şahsen hastaneyi arayıp bilgi almayı deneyin

Reindi

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam hiçbirşey yiyip içilmeyecek diye biliyorum ama yine de arayıp sormak daha iyi olur
hayır sıvı alımı var tabi ki ama yemek konusunda bir fikrim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayır sıvı alımı var tabi ki ama yemek konusunda bir fikrim yok
bir tabak tavuk suyu çorbası içsem ne olur ki bilemedim mesela işim çıktı 5 te geldim eve bir ilacı 5 te kullandım diğerini 8 de kullancam araya sıkıştırsam bir tabak da bilmiyorum ya

Top Bottom