Neler Yeni

Acil laptop tavsiyesi(yazılım müh.kıyaslama)

Yusufffer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf

Apple yetkili satıcısı, bir kaç kez alışverişim oldu.
bir şey daha sormak istiyorum elimde lenovo nun 8 gb ramli mx230 ekran kartlı i5 10.nesil dokunmatik bir laptopu var.Şuan 2.sınıfı okuyorum problem yapmadan götürdü çünkü proje yapmadım öyle okulda gördüğümüz şeyler 1.sınıfta c,c++ 2.sınıfta şuana kadar gördüğüm şeyler mysql,p5.js(grafik proglamada),html( css ,javascript de göreceğiz başka görecekmiyiz emin değilim).Sence bu laptop daha götürürmü ama artık küçük çaplıda olsa proje yapmam gerek.Bu air m3 ü alsam daha mı iyi olur

Zzabuza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
fb düşmanı
bir şey daha sormak istiyorum elimde lenovo nun 8 gb ramli mx230 ekran kartlı i5 10.nesil dokunmatik bir laptopu var.Şuan 2.sınıfı okuyorum problem yapmadan götürdü çünkü proje yapmadım öyle okulda gördüğümüz şeyler 1.sınıfta c,c++ 2.sınıfta şuana kadar gördüğüm şeyler mysql,p5.js(grafik proglamada),html( css ,javascript de göreceğiz başka görecekmiyiz emin değilim).Sence bu laptop daha götürürmü ama artık küçük çaplıda olsa proje yapmam gerek.Bu air m3 ü alsam daha mı iyi olur
o pc sana okulu da bitirtir. masraf yapmasan da olur. ram eklersen gayet yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:

en cok bu elemanın tavsıyelerını begenıyorum cok objektıf
8 gb ramli pc ile 16 yı karşılaştırmak :D

Ensar1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
EnsarTelli
en cok bu elemanın tavsıyelerını begenıyorum cok objektıf
hocam orda ram e değil özellikle işlemci bazında ve pil bazında demiştim ama huawei kalitesini şahsen apple bir laptopta şu güne kadar görmedim

Top Bottom