Öneri ACİL M2 SSD ve İşlemci Termal Macun Önerisi

lFalcoNNl

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
247
Bütçe
2000
Arkadaşlar iyi günler, yukarıda da belirttiğim gibi anakartımda verimli çalışacak F/P bir m2 ssd ve işlemcimi güzelce soğutabilecek termal macun arıyorum sizin tavsiyeleriniz nelerdir bunları öğrenmek istiyorum.

Anakart- Asus Prime B550MK

İşlemci- AMD Ryzen 5 5600(Soğutucu ID Cooling SE 214XT)

Toplam ikisinin maliyeti 2000 civarı olursa gayet güzel olur ssd olarak maksimum 480 GB yeterli olur eğer fiyat olarak üzmeyecek ise 1 TB bandına da çıkabiliriz ben WD Blue 500GB versiyonunu gördüm ancak emin olamadım bu yüzden sizden yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar diliyorum.

Bahsedilen hızları alabilir miyim hocam? Bazı kişiler bu konuda serzenişte bulunmuş

hocam mx-6 alabilirsiniz r7 9700x kullanıyorum

Daha ömürlü bir marka da olur dostlarım fiyat olarak iki ürün toplam 1500 2000 arası çıkabilirim

bu mld nin ömrü 1 1.5 yıl diyenler vardı hocam macun olarak mx4 olabilir
Hocam DRAM mevzusu varmış ben hiç bilmiyordum, ayrıca TBW değerleri, ısınma sorunları derken epey çorba gibi oldu şu an kafamın içi hala bir SSD de karar kılamadım

Hocam DRAM mevzusu varmış ben hiç bilmiyordum, ayrıca TBW değerleri, ısınma sorunları derken epey çorba gibi oldu şu an kafamın içi hala bir SSD de karar kılamadım
dram denen mevzu pahalı ssdler de oluyor

Arkadaşlar iyi günler, yukarıda da belirttiğim gibi anakartımda verimli çalışacak F/P bir m2 ssd ve işlemcimi güzelce soğutabilecek termal macun arıyorum sizin tavsiyeleriniz nelerdir bunları öğrenmek istiyorum.

Anakart- Asus Prime B550MK

İşlemci- AMD Ryzen 5 5600(Soğutucu ID Cooling SE 214XT)

Toplam ikisinin maliyeti 2000 civarı olursa gayet güzel olur ssd olarak maksimum 480 GB yeterli olur eğer fiyat olarak üzmeyecek ise 1 TB bandına da çıkabiliriz ben WD Blue 500GB versiyonunu gördüm ancak emin olamadım bu yüzden sizden yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar diliyorum.

Bunu al 512 gb 1500 tl 1800 tl falan verme . Butceni 500 tl artir yani. Geriye kalan 200 300 tl yede macun olarak badkasina sor bende tam bilmiyom o nu.

Bunu al 512 gb 1500 tl 1800 tl falan verme . Butceni 500 tl artir yani. Geriye kalan 200 300 tl yede macun olarak badkasina sor bende tam bilmiyom o nu.
bazı arkadaşlar bu ssd için çok fazla ısınıyor demişler hocam siz ne düşünüyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,945
Üyeler
183,360
Son üye
JonesJameson
Geri