Neler Yeni

Yardım ACİL Masa Önerisi (1 Haftam Var)

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Bütçe
800
Merhabalar kendime bir oda kuruyorum.

Ekipmanlar:

Koltuk: Gaming Chita (95CM) (Özel Yapım Koltuk)
Bilgisayar: MSI ALPHA 15 (Isınma Sorunlu)
Mouse: Rampage SMX-R9 (Satıp Yeni Alıcam)
Kulaklık: Gamepower Kizaru

Birde yanına masa lazım. Odam dar. 140cm uzunluğunda bir masa arıyorum. Bütçem 800 civarı. 1kya çıkabilirim. Ama fazla da vermek istemiyorum masaya
1 hafta sonra alacağım masayı

Önerilerinizi bekliyorum

Mümkünse masanın yanında kitaplık falan olmasın 140cme herşeyim aığsın istiyorum. Koltuğun da girmesi ÇOK ÇOK önemli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,177
İsim
Burak Karadağ
Ben kendime 624 ₺ ye bunu almıştım ve şuan baktım fiyatı 30 ₺ düşmüş. Masa gerçekten pişmanlık yaratmadı bana. İçinden alyan ve vidalar çıkıyor sadece 15 dakikada montajını yaptım ve gayet sade bir masa.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,096
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

OrkunJJ

80+ Silver
Şundan aldım kendime, yorumları güzel duruyor. Bofigo nun genel olarak ürünleri F/P gibi duruyor. Senin istediğin ölçüde masa piyasa da ya yok ya da fiyatları çok yüksek. Bu attığım 60x120cm. 20cm çok şey farkettirmez. Eğer ki istersen linktekinden 2 tane alıp raf kısımları bir tanesi sola bir tanesi sağa denk gelecek şekilde L masa yapabilirsin. Visa kart ile alırsan şu anda 20TL indirim sağlıyor ayrıca. Bir de Hepsiburada premium alıp öyle almanı öneririm. Ücretsiz kurulum hizmetini alabiliyorsun.

Şu linki bırakıyım direk Bofigo nun masalarını görebilirsin.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bakacağım hocam. Mesajınız için teşekkürler. Pek boş olmasını da istemiyorum aslında. Meşe yapısı bana hoş geliyor. Öyle bir şey arıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben kendime 624 ₺ ye bunu almıştım ve şuan baktım fiyatı 30 ₺ düşmüş. Masa gerçekten pişmanlık yaratmadı bana. İçinden alyan ve vidalar çıkıyor sadece 15 dakikada montajını yaptım ve gayet sade bir masa.
Aklımdaki masa buydu. 800tlye görmüştüm şok geçirdim. Teşekkürler listeye ekledim daha iyisi çıkmazsa bunu almayı düşünüyorum

Şundan aldım kendime, yorumları güzel duruyor. Bofigo nun genel olarak ürünleri F/P gibi duruyor. Senin istediğin ölçüde masa piyasa da ya yok ya da fiyatları çok yüksek. Bu attığım 60x120cm. 20cm çok şey farkettirmez. Eğer ki istersen linktekinden 2 tane alıp raf kısımları bir tanesi sola bir tanesi sağa denk gelecek şekilde L masa yapabilirsin. Visa kart ile alırsan şu anda 20TL indirim sağlıyor ayrıca. Bir de Hepsiburada premium alıp öyle almanı öneririm. Ücretsiz kurulum hizmetini alabiliyorsun.

Şu linki bırakıyım direk Bofigo nun masalarını görebilirsin.
Hocam rafı gözden çıkarırsak masa 91cm. Koltuğun gireceğini sanmıyorum. Koltuk benim için en önemlisi.

OrkunJJ

80+ Silver
Hocam rafı gözden çıkarırsak masa 91cm. Koltuğun gireceğini sanmıyorum. Koltuk benim için en önemlisi.
Rafsız versiyonu da var. Yukarı da arkadaşın attığı Ceramical dan iyi midir kötü müdür orasını bilmiyorum ama bundan 2 tane alıp değişik fanteziler yapabilirsin. Bofigo nun genel olarak yorumları olumlu gibi duruyor. Ben de ilk defa satın aldım eylül de gelecek 1 hafta sonra gelince göreceğim.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rafsız versiyonu da var. Yukarı da arkadaşın attığı Ceramical dan iyi midir kötü müdür orasını bilmiyorum ama bundan 2 tane alıp değişik fanteziler yapabilirsin. Bofigo nun genel olarak yorumları olumlu gibi duruyor. Ben de ilk defa satın aldım eylül de gelecek 1 hafta sonra gelince göreceğim.
Bunun 140ı varaa iyi olur :) Ama ince gibi geldi. Yukarda alacağım dediğim daha kalın üst kısmı sanki

Atlas Savaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Atlas
Sizin isteklerinize göre en iyisi sallanma yapacağını sanmıyorum diğer sitelerdeki yorumlar olumlu

OrkunJJ

80+ Silver
Bunun 140ı varaa iyi olur :) Ama ince gibi geldi. Yukarda alacağım dediğim daha kalın üst kısmı sanki
120 den genişi yok diye biliyorum. Ben de 120 nin üstünde arıyordum bulamadım Bofigo nun.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Sizin isteklerinize göre en iyisi sallanma yapacağını sanmıyorum diğer sitelerdeki yorumlar olumlu
Yukarda arkadaşın attığı ya da bu diyebilirim daha iyisi gelmezse. Teşekkürler

120 den genişi yok diye biliyorum. Ben de 120 nin üstünde arıyordum bulamadım Bofigo nun.
Tüh. 120ye herşeyim sığar sanıyorum. Önemli olan koltuğun sığması

OrkunJJ

80+ Silver

Valla hocam koltuğunu söylersen az çok fikir yürütürüz. Ben şuan normal açılıp kapanan 90cm uzunluğunda yemek masası gibi bir masadayım. XDrive Toryum var rahatlıkla sığıyor mesela. 120CM olana geçince daha rahat olacağımı düşünüyorum. Raf kısmı pek etkilemez açıkçası.

Atlas Savaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Atlas

Pardon @Yavuz Sultan Selim atmış zaten benim attığımı uygulama yüklü olmadığı için bakmamıştım şimdi yükleyip baktım

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Valla hocam koltuğunu söylersen az çok fikir yürütürüz. Ben şuan normal açılıp kapanan 90cm uzunluğunda yemek masası gibi bir masadayım. XDrive Toryum var rahatlıkla sığıyor mesela. 120CM olana geçince daha rahat olacağımı düşünüyorum. Raf kısmı pek etkilemez açıkçası.
Koltuğu konuya yazdım hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,930
Üyeler
168,058
Son üye
altrakaz
Top Bottom