blackwidow2731
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
- Bütçe
- 3000
Acil birden fazla sorum olucaktı hepsine yanıt verirseniz çok sevinirim biraz kararsız kaldım 4070 li güzel bir sistem topladım monitorde aldım paranın büyük bir kısmı sisteme gitti elimde son 3000 tl para kaldı evet azs bir para ama üstüne daha fazla çıkamam idarelik bir klavye mouse var eski ama iş görüyor şimdilik rgb li felan değil oyuncu değil ama iş görüyor hikayeli oyun youtube film ve üniversite ödevlerini yapmak için kullanıyorum online oyun oynamam fazla ben the last of us,uncharted,rdr 2 felan iniyor şuanda vb hikayeli bir çok oyun oynamak istiyorum ilk sorum sizce bu tarz hikayeli online olmayan oyunları gamepad alıp oynamakmı lazım yoksa klavye ve mouse umu yenileyim bu paraya klavye mouse sararmı Not:daha önce gamepadi sadece ps kafede pes fifa oynamak için kullandım the last of us tarzı yada hikayeli oyunları oynarken zorlana bilrsin diyor herkes nişan alırken felan sizce bu paraya gamepadmi alayım gamepade alışırmıyım yoksa klavye mouse u yenileyip klavye mouse ile mi oynayayım bana gamepad hikayeli oyunlarda daha çok zevk verir diye düşünüyorum kendi görüşüm ikinci ve en önemli sorum hikayeli oyunların bir çoğu neredeyse hepsi ps özel oyunları acaba ps kolumu alsam diyorum pc ile uyumlu değil ama tam oyunlarla uyumlu ps özel oyunları ps kolu dualsense (ps5 koluna param yetmez baya artmış fiyatı) ama dualshock alabilrim (ps4 kolu) ama bundada şöyle bir problem var ps4 kolunun orjinalini bulmak zor gibi birde pc ile uygulama kurmadan uyumlu değil tam olarak ayrıyetten 2026 yılında ps4 kolu alınır mı? pc için sizce çokmu eskidi 3. sorumda pc için ps kolu yerine (xboxa gene param yetmez ama) şu kollar nasıl:
https://wraithesports.com/collectio...fZi0QvJlmT9Vc2K_Q6nJUzcmNhy5PFe4zgTcHxw3MAiB-
herkes bigbig won,atk battel axe,fantech tarzı çin uzak doğu kollar öneriyor ama kaliteli olurmu acaba xbox yada ps kolu kadar yada orjinal ps 4 kolu bulabileceğim bir link varmı? pc için hangisi mantıklı sizce?
ÇOK UZATTIM KISACA;
1. SORU=PC DE DAHA ÖNCE GAMEPAD KULLANMAMIŞ BİRİSİ İÇİN 3000 TL YE HİKAYELİ OYUNLAR İÇİN KALVYE MOUSE MU? GAMEPAD Mİ ALMAK-OYNAMAK DAHA SARAR?
2. SORU=PS ÖZEL OYUNLARI İÇİN PS KOLUMU DAHA İYİ OLUR PC İÇİN FARKLI KOLLARDA AYNI ZEVKİ VERİRİMİ?BİRDE BEN PS KOLUNA ÇOK ALIŞTIM DİĞERLERİ NE ALIŞAMAYABİLRİM
3.SORU=GAMEPAD İSE HANGİ GAMEPAD BU FİYATA ARTI PS KOLUMU UZAK DOĞU KOLLARIMI YADA ÖNERECEĞİNİZ BAŞKA KOL LİNK VARMI?
https://wraithesports.com/collectio...fZi0QvJlmT9Vc2K_Q6nJUzcmNhy5PFe4zgTcHxw3MAiB-
herkes bigbig won,atk battel axe,fantech tarzı çin uzak doğu kollar öneriyor ama kaliteli olurmu acaba xbox yada ps kolu kadar yada orjinal ps 4 kolu bulabileceğim bir link varmı? pc için hangisi mantıklı sizce?
ÇOK UZATTIM KISACA;
1. SORU=PC DE DAHA ÖNCE GAMEPAD KULLANMAMIŞ BİRİSİ İÇİN 3000 TL YE HİKAYELİ OYUNLAR İÇİN KALVYE MOUSE MU? GAMEPAD Mİ ALMAK-OYNAMAK DAHA SARAR?
2. SORU=PS ÖZEL OYUNLARI İÇİN PS KOLUMU DAHA İYİ OLUR PC İÇİN FARKLI KOLLARDA AYNI ZEVKİ VERİRİMİ?BİRDE BEN PS KOLUNA ÇOK ALIŞTIM DİĞERLERİ NE ALIŞAMAYABİLRİM
3.SORU=GAMEPAD İSE HANGİ GAMEPAD BU FİYATA ARTI PS KOLUMU UZAK DOĞU KOLLARIMI YADA ÖNERECEĞİNİZ BAŞKA KOL LİNK VARMI?