Çözüldü✓ ACİL RAT YEMİŞMİYİMDİR

OMARZ

80+
Reaksiyon skoru
58
discord ta ekli olan çok aktif oyun oynamadığım biri tarafından şöyle fotoğraflar geldi

sadece fotoğrafları açtım rat yemişmiyimdir ne yapmalıyım.

Ekler

• WhatsApp Image 2025-12-28 at 21.22.58.webp
    WhatsApp Image 2025-12-28 at 21.22.58.webp
    218.9 KB · Hit: 199
indircek bişey yoktu sadece fotoğrafları açtım baktım
Preview etmende yeterli bazı virüsler için ama sanmıyorum bir şey olacağını hesap çalınmış ve herkese kripto resmi atıyor klasik rattan kaybedilen hesap korkuyorsan kvrt yap yoksa bir sorun yok

çocuk sonradan yazmış rat yedim linke girme diye ama link yoktu o kafamı karıştırdı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kvrt açılımı nedir

atınığınız link mi

Preview etmende yeterli bazı virüsler için ama sanmıyorum bir şey olacağını hesap çalınmış ve herkese kripto resmi atıyor klasik rattan kaybedilen hesap korkuyorsan kvrt yap yoksa bir sorun yok
hocam sonuçlar böyle

Ekler

• Desktop Screenshot 2025.12.28 - 21.36.39.23.webp
    Desktop Screenshot 2025.12.28 - 21.36.39.23.webp
    80.7 KB · Hit: 72
Son düzenleme:
çocuk sonradan yazmış rat yedim linke girme diye ama link yoktu o kafamı karıştırdı

kvrt açılımı nedir

atınığınız link mi

hocam sonuçlar böyle
KVRT
Kaspersky Virüs Temizleme Aracı

Sonuçlar yanlış tüm diskleri seçmen gerek bu fast scan yapmış change parameters kısmından tüm diskleri seçip tarayın fast scan temiz çıkmış ama derin taramaya bakalım
1766947204915.webp

üstad KVRT sistem de RAT var ise gösterir mi kesin
Online DB ile tarama yaptığı için her türlü yakalıyor yakalamazsa ekstra Malwarebytes Anti Malware var AV olarak o da iş görür ama o kurulumlu zahmetli yani KVRT zahmetsiz ben hep bunu kullanıyorum

bu kadar korkuyorsan çak formatı geç gerek yok bu kadar strese

Online DB ile tarama yaptığı için her türlü yakalıyor yakalamazsa ekstra Malwarebytes Anti Malware var AV olarak o da iş görür ama o kurulumlu zahmetli yani KVRT zahmetsiz ben hep bunu kullanıyorum
Arada sistemi kontrol etmekde fayda var o zaman KVRT ile Windowsu

bu kadar korkuyorsan çak formatı geç gerek yok bu kadar strese
hocam açıkçası hiç uğraşmak istemiyorum bir sürü ayar yaptım şeyi merak ediyorum fotoya tıklamayla bulaşırmı hani link felan yoktu beni başka sayfaya atmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,169
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri