Çözüldü✓ ACİL RAT YEMİŞMİYİMDİR

hocam açıkçası hiç uğraşmak istemiyorum bir sürü ayar yaptım şeyi merak ediyorum fotoya tıklamayla bulaşırmı hani link felan yoktu beni başka sayfaya atmadı
Discord o fotoyu sana gösterebilmek için bilgisayarına indirmesi lazım bulaşmış olabilir ama discordda bu ne kadar sık bilmiyorum

bu görseller viruslu vs degil kullanicilarin hesaplarini calip kripto linki atiyorlar sende dostum atmis diyip atiyon duzen bu.

Discord o fotoyu sana gösterebilmek için bilgisayarına indirmesi lazım bulaşmış olabilir ama discordda bu ne kadar sık bilmiyorum
hocam zaten discord oto indiriyosa bana geldiğini anda bulaşmıştır öyleyse fotoyu açmama bile gerek yok

Online DB ile tarama yaptığı için her türlü yakalıyor yakalamazsa ekstra Malwarebytes Anti Malware var AV olarak o da iş görür ama o kurulumlu zahmetli yani KVRT zahmetsiz ben hep bunu kullanıyorum
KVRT bulmamadıysa malwarebytes'nin bulacağını sanmıyorum :D 4-5 tane AV ile bitcoin mineri silmeye çalıştım pc'den KVRT bi kurdum tek taramada tek yeniden başlatmada yok etti direkt ne varsa. Malwarebytes tespit ediyordu ancak silemiyordu garip bir şekilde.

KVRT bulmamadıysa malwarebytes'nin bulacağını sanmıyorum :D 4-5 tane AV ile bitcoin mineri silmeye çalıştım pc'den KVRT bi kurdum tek taramada tek yeniden başlatmada yok etti direkt ne varsa. Malwarebytes tespit ediyordu ancak silemiyordu garip bir şekilde.
Kvrt kurulumsuz diğeri kurulumlu birisinin online dbsi var o yüzden Kvrt daha iyi :D bende önce onu öneriyorum zaten

bırının bana da bu konuları ogretmesı lazım rat yemelık ya da atmalık bır ısım yok ama bılmekte ffayda var

discord ta ekli olan çok aktif oyun oynamadığım biri tarafından şöyle fotoğraflar geldi

sadece fotoğrafları açtım rat yemişmiyimdir ne yapmalıyım.
muhtemelen arkadaşın dc hesabında yetkili uygulamalar kısmında istenmeyen bir yetki verdi ve oda her dm ye her kanala reklam/rat tarzı link vs atıyor Herhangi bir linke girmediysen falan sorun olacağını sanmıyorum ama arkadaşın dediği gibi bir detaylı tarama yapılabilir

muhtemelen arkadaşın dc hesabında yetkili uygulamalar kısmında istenmeyen bir yetki verdi ve oda her dm ye her kanala reklam/rat tarzı link vs atıyor Herhangi bir linke girmediysen falan sorun olacağını sanmıyorum ama arkadaşın dediği gibi bir detaylı tarama yapılabilir
şuan detaylı tarıyorum hocam bitince atıcam buraya

ya discordda fotoğraf açarak rat mı yenir bir kişi de bişey olmaz diyememiş

Kvrt kurulumsuz diğeri kurulumlu birisinin online dbsi var o yüzden Kvrt daha iyi :D bende önce onu öneriyorum zaten
hocam tarama bitti yanlışlıkla space bastım böyle kaldı göremiyorum

Ekler

• Desktop Screenshot 2025.12.28 - 23.32.50.59.webp
    Desktop Screenshot 2025.12.28 - 23.32.50.59.webp
    69.1 KB · Hit: 10
fotoya tiklamakla hicbir sey olmaz hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,177
Üyeler