hakothefineestt
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
üç tane sistem belirledim sizce üçünden hangisi alınır cevaplarsanız çok sevinirim bu ay içi almayı düşünüyorum
1) bu sistem 5070li bir sistem ama ssdyi yükseltmeye bütçem kalmıyor anakartınıda a620am yapmayı düşünüyorum tam bilmiyorum ama sanırsam 2.ssd slotu var onun için onunla birlikte soğutucuyuda değiştirebilirim birde kasaya bütçem yeterse kasayıda değiştirmeyi düşünüyorum ama ssd 500 gb kalıcak bu dediklerimle 63 64 bin liraya geliyor ne dersiniz
www.sinerji.gen.tr
2)bu sistem benim aklıma daha çok yattı ama bilemedim tek sorun fiyatı biraz yüksek gibi sanırsam ama bütçem yetiyor birde soğutucuyu değiştirebilirim fotoğraftaki sistem
3)bu sistemde aslında aklıma çok yatmıştı ama rami ile kasasının 650w olması çok içime sinmedi ama fiyatıda uygun hatta ekran kartını asusda yapabilirim ekran kartı ile birlikte anakartınıda b650m r yapmayıda düşünüyorum işlemciyide 7600 yaparım yada uzun bir zaman sonra rami satıp başka bi ram takabilirim
www.gamegaraj.com
not:bütün hepsinin ramini bi kaç zaman sonra bi 16 gb ram daha ile 32 yapmayı düşünüyorum
1) bu sistem 5070li bir sistem ama ssdyi yükseltmeye bütçem kalmıyor anakartınıda a620am yapmayı düşünüyorum tam bilmiyorum ama sanırsam 2.ssd slotu var onun için onunla birlikte soğutucuyuda değiştirebilirim birde kasaya bütçem yeterse kasayıda değiştirmeyi düşünüyorum ama ssd 500 gb kalıcak bu dediklerimle 63 64 bin liraya geliyor ne dersiniz
Sinerji VOK Fire V2 Palit GeForce RTX5070 INFINITY 3 12GB Ryzen 5 7500F 16GB DDR5 500GB NVMe M.2 SSD OEM Paket
Sinerji VOK Fire V2 Palit GeForce RTX5070 INFINITY 3 12GB Ryzen 5 7500F 16GB DDR5 500GB NVMe M.2 SSD OEM Paket fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun2)bu sistem benim aklıma daha çok yattı ama bilemedim tek sorun fiyatı biraz yüksek gibi sanırsam ama bütçem yetiyor birde soğutucuyu değiştirebilirim fotoğraftaki sistem
3)bu sistemde aslında aklıma çok yatmıştı ama rami ile kasasının 650w olması çok içime sinmedi ama fiyatıda uygun hatta ekran kartını asusda yapabilirim ekran kartı ile birlikte anakartınıda b650m r yapmayıda düşünüyorum işlemciyide 7600 yaparım yada uzun bir zaman sonra rami satıp başka bi ram takabilirim
Cyber - RX9060XT
AMD Ryzen 5 7500F ve PowerColor RX 9060 XT 16GB ekran kartlı OEM paket; 16GB DDR5 RAM, 1TB NVMe SSD ve 650W 80+ Bronze kasa ile 1080p/1440p oyunlarda yüksek FPS, hızlı yükleme ve stabil performans sunar.not:bütün hepsinin ramini bi kaç zaman sonra bi 16 gb ram daha ile 32 yapmayı düşünüyorum