pyongyang
80+
- Reaksiyon skoru
- 131
Al, şurdan hadi kredi ile 3 taksit alınabiliyor
Hocam a serisi zaten düşük bütçe için olan modeller bu yüzden a0x ve a1x olanlar daha da düşük bütçe amaçlı yapılıyor o yüzden donanımlaerı da daha düşük oluyor 2 yıl falan giderler a04üm vardı ordan biliyorumneden hocam kronik falanmı hepsi?
hocam teşekkürler malum şahıs sadece samsung istiyormuş.Dediğim şekilde telefonlar sıfır hocam. Sadece yurtdışı burada server kayıt ile normal kullanacaksın.
hocam işte sırf 2gbram fazla diye de 4-5 lira fazladan A26ya vermek istemedim ama yok fark ediyor illaki dersenizde yapacak bir şey yok. ayrcıa biraz baktım A16 da sanırım sanal ram gibi bir şey varmış doğrumu ve onun etkisi normal 6gb ram ile aynı yada yakın olurmu. bide adam bi videoda 1-2 saat a16 ile insatda gezdikten sonra telefonun kasmaya başladığını söylemiş bu kadar kötüyse hiç bulaşmayacağımHocam a serisi zaten düşük bütçe için olan modeller bu yüzden a0x ve a1x olanlar daha da düşük bütçe amaçlı yapılıyor o yüzden donanımlaerı da daha düşük oluyor 2 yıl falan giderler a04üm vardı ordan biliyorum
Al, şurdan hadi kredi ile 3 taksit alınabiliyor
A16 işlemci ve ram açısından sıkıntı. A26 6gb ram ile hem daha rahat çalışır, hem de işlemci bakımından daha uzun ömürlü olur.hocam teşekkürler malum şahıs sadece samsung istiyormuş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam işte sırf 2gbram fazla diye de 4-5 lira fazladan A26ya vermek istemedim ama yok fark ediyor illaki dersenizde yapacak bir şey yok. ayrcıa biraz baktım A16 da sanırım sanal ram gibi bir şey varmış doğrumu ve onun etkisi normal 6gb ram ile aynı yada yakın olurmu. bide adam bi videoda 1-2 saat a16 ile insatda gezdikten sonra telefonun kasmaya başladığını söylemiş bu kadar kötüyse hiç bulaşmayacağım
Hocam sanal ram çoğu yeni android telefonda var ama etkisi asla gerçek ram gibi olmuyor hatta ben etkisi olduğunu bile düşünmüyorumhocam teşekkürler malum şahıs sadece samsung istiyormuş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam işte sırf 2gbram fazla diye de 4-5 lira fazladan A26ya vermek istemedim ama yok fark ediyor illaki dersenizde yapacak bir şey yok. ayrcıa biraz baktım A16 da sanırım sanal ram gibi bir şey varmış doğrumu ve onun etkisi normal 6gb ram ile aynı yada yakın olurmu. bide adam bi videoda 1-2 saat a16 ile insatda gezdikten sonra telefonun kasmaya başladığını söylemiş bu kadar kötüyse hiç bulaşmayacağım