pyongyang
80+
- Reaksiyon skoru
- 134
Al, şurdan hadi kredi ile 3 taksit alınabiliyor
Hocam a serisi zaten düşük bütçe için olan modeller bu yüzden a0x ve a1x olanlar daha da düşük bütçe amaçlı yapılıyor o yüzden donanımlaerı da daha düşük oluyor 2 yıl falan giderler a04üm vardı ordan biliyorumneden hocam kronik falanmı hepsi?
hocam teşekkürler malum şahıs sadece samsung istiyormuş.Dediğim şekilde telefonlar sıfır hocam. Sadece yurtdışı burada server kayıt ile normal kullanacaksın.
hocam işte sırf 2gbram fazla diye de 4-5 lira fazladan A26ya vermek istemedim ama yok fark ediyor illaki dersenizde yapacak bir şey yok. ayrcıa biraz baktım A16 da sanırım sanal ram gibi bir şey varmış doğrumu ve onun etkisi normal 6gb ram ile aynı yada yakın olurmu. bide adam bi videoda 1-2 saat a16 ile insatda gezdikten sonra telefonun kasmaya başladığını söylemiş bu kadar kötüyse hiç bulaşmayacağımHocam a serisi zaten düşük bütçe için olan modeller bu yüzden a0x ve a1x olanlar daha da düşük bütçe amaçlı yapılıyor o yüzden donanımlaerı da daha düşük oluyor 2 yıl falan giderler a04üm vardı ordan biliyorum
Al, şurdan hadi kredi ile 3 taksit alınabiliyor
A16 işlemci ve ram açısından sıkıntı. A26 6gb ram ile hem daha rahat çalışır, hem de işlemci bakımından daha uzun ömürlü olur.hocam teşekkürler malum şahıs sadece samsung istiyormuş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam işte sırf 2gbram fazla diye de 4-5 lira fazladan A26ya vermek istemedim ama yok fark ediyor illaki dersenizde yapacak bir şey yok. ayrcıa biraz baktım A16 da sanırım sanal ram gibi bir şey varmış doğrumu ve onun etkisi normal 6gb ram ile aynı yada yakın olurmu. bide adam bi videoda 1-2 saat a16 ile insatda gezdikten sonra telefonun kasmaya başladığını söylemiş bu kadar kötüyse hiç bulaşmayacağım
Hocam sanal ram çoğu yeni android telefonda var ama etkisi asla gerçek ram gibi olmuyor hatta ben etkisi olduğunu bile düşünmüyorumhocam teşekkürler malum şahıs sadece samsung istiyormuş.
hocam işte sırf 2gbram fazla diye de 4-5 lira fazladan A26ya vermek istemedim ama yok fark ediyor illaki dersenizde yapacak bir şey yok. ayrcıa biraz baktım A16 da sanırım sanal ram gibi bir şey varmış doğrumu ve onun etkisi normal 6gb ram ile aynı yada yakın olurmu. bide adam bi videoda 1-2 saat a16 ile insatda gezdikten sonra telefonun kasmaya başladığını söylemiş bu kadar kötüyse hiç bulaşmayacağım
a serisinin bir iddiası yok hocam s serisi gibi. Verdiğiniz para da 40 50k değil siz de biliyorsunuz zaaten. İyiden kötüye a5,3,2,1 diye giddiyor zaten. Samsung stabil öyle reklam cart curt yok. iPhoneda kullanırım diyorsan 4.5,5k bandına iPhone X de alabilirsin. Oled ekran o paraya on numara.ocam bu redmi xiaomilerde sürekli reklam çıktığını söylüyorlar yurt içi telefonlarda da varmı bu sorun. ayrıca dediğiniz 12proya baktımda satıcıları ya idefix falan yada hepsiburada gibi güvenilir sitelerde de 14 e falan çıkıyor fiyatı. a26 da aynı şekilde ya satıcı kötü yada fiyat çok. a16 gözüme güzel geldi üstelik amazon satıcılı ve fiyatı uygun ne dersiniz hocam alınır mı?? yorumları da güzelmiş.
Oled ekran da 4.5 5kya alıcağın xten hayır gelmez ya face id bozuktur ya da ekran yeşil çizgi atmıştır başka ihtimal de yok onun yerine 10 11k bandına bulabilirse 11 alsına serisinin bir iddiası yok hocam s serisi gibi. Verdiğiniz para da 40 50k değil siz de biliyorsunuz zaaten. İyiden kötüye a5,3,2,1 diye giddiyor zaten. Samsung stabil öyle reklam cart curt yok. iPhoneda kullanırım diyorsan 4.5,5k bandına iPhone X de alabilirsin. Oled ekran o paraya on numara.
11 e 10 11 verilmez berbat telefon 720p lcd ekran, ios 18 ya da 26 yüklendiyse de kasım kasım kasılıyordur. Arada 4.5 a değişensiz, değiştiyse de pil değişen cihaz düşüyo, dün buldum alcam da satıcı sallamıyoOled ekran da 4.5 5kya alıcağın xten hayır gelmez ya face id bozuktur ya da ekran yeşil çizgi atmıştır başka ihtimal de yok onun yerine 10 11k bandına bulabilirse 11 alsın
ha bide taksit falan demiş 12,13k ya nakit adamla pazalrık yapıp alabilir diye x önerdim, se2 de önerebilirdim de çok kötü telefonOled ekran da 4.5 5kya alıcağın xten hayır gelmez ya face id bozuktur ya da ekran yeşil çizgi atmıştır başka ihtimal de yok onun yerine 10 11k bandına bulabilirse 11 alsın
Se 2 çok küçük gerek yok 11de bende var gözün çok aşırı kaliteli bi şey görmediyse bozmuyor benim gördüğüm en kaliteli telefon 11 olduğu için bi sorun olmadı bende bi de ios26 yüklü ama gayet akıcı bazen çok hafif takılmalar oluyoe ama yapıcak bi şey yok kaç yıllık telefon ama her türlü 4.5 5kya alıcağın x ten iyidir ben 11den önce x alıcaktım ama baktım hiç birinin orijinal parçası kalmamış her soruna da kronik yazıp geçmişler güvenemedim11 e 10 11 verilmez berbat telefon 720p lcd ekran, ios 18 ya da 26 yüklendiyse de kasım kasım kasılıyordur. Arada 4.5 a değişensiz, değiştiyse de pil değişen cihaz düşüyo, dün buldum alcam da satıcı sallamıyo
ha bide taksit falan demiş 12,13k ya nakit adamla pazalrık yapıp alabilir diye x önerdim, se2 de önerebilirdim de çok kötü telefon
kronik dedikleri sorun face id o da bi yalan, x ilk face id li telefon olduğu için bizim tamirciler flexi koparıp koparıp piyasaya yüzlerce bozuk x maal etmişSe 2 çok küçük gerek yok 11de bende var gözün çok aşırı kaliteli bi şey görmediyse bozmuyor benim gördüğüm en kaliteli telefon 11 olduğu için bi sorun olmadı bende bi de ios26 yüklü ama gayet akıcı bazen çok hafif takılmalar oluyoe ama yapıcak bi şey yok kaç yıllık telefon ama her türlü 4.5 5kya alıcağın x ten iyidir ben 11den önce x alıcaktım ama baktım hiç birinin orijinal parçası kalmamış her soruna da kronik yazıp geçmişler güvenemedim
hocam zaten çok beklentimiz yok sadece günlük kullanım için kullanılacak dediğim gibi. sanırım ya 13e a17 5g 8/256 yada a26 5g 8/128 alacağım. ama bu taksit olmayış beni çok düşündürüyor son olarak bi 2.el telefon satan tanıdık var onada soracağım elinde bunlardan temiz olup olmadığını. bu arada zaten bu telefonlardan birine ip x ten geçilecek.a serisinin bir iddiası yok hocam s serisi gibi. Verdiğiniz para da 40 50k değil siz de biliyorsunuz zaaten. İyiden kötüye a5,3,2,1 diye giddiyor zaten. Samsung stabil öyle reklam cart curt yok. iPhoneda kullanırım diyorsan 4.5,5k bandına iPhone X de alabilirsin. Oled ekran o paraya on numara.
A16 işlemci ve ram açısından sıkıntı. A26 6gb ram ile hem daha rahat çalışır, hem de işlemci bakımından daha uzun ömürlü olur.
2. elde A26 8 ram 256 rom modeline bakabilirsin.
Oled ekran da 4.5 5kya alıcağın xten hayır gelmez ya face id bozuktur ya da ekran yeşil çizgi atmıştır başka ihtimal de yok onun yerine 10 11k bandına bulabilirse 11 alsın