IOS ACİL VİRÜS PROGRAMI!

@Melihcan15 ;

Bilgisayarınızda yalnızca 1 güvenlik yazılımı bulunsun. Kaspersky'i silip COMODO Internet Security kullanabilirsiniz. İçinde antivirüs dışında Firewall'da bulunur. Hatta bir Firewall'dan çok daha fazlası bulunur.
Çok teşekkürler soruma cevaplarınızla değer verdiğiniz için.

Herkese selam acilen ücretsiz en iyi virüs programını söyleyebilir misiniz şuanda D dosyasındaki gizli dosyaları aç diyince her klasör başı bir virüs oluyor windows defender susmuyor bildiğiniz bana bu dosyaları tarayabileceğim bir virüs programı önerebilir misiniz ?
Kaspersky yada yıllar önce kullandıgım Avast vardı güzeldi kullanabilirsiniz

Merhaba @epica59 ;

Bir sürü güvenlik yazılımı kurup sistemi hantallaştırmanın bir mânâsı yoktur. Eğer fazladan güvenlik yazılımı bulunacaksa, o yazılımın eğer koruma özelliği varsa disable edilip tarama amaçlı kullanılması önerilir.

valla kanka çalsaydı benim şimdiye kadar gelmişimi geçmişimi bulurlardı da ben yaklaşık 3-4 senedir virüs programı kullanmıyorum windows defender haricinde cunku virüs barındırıcak uygulama indirmiyorum
Gelmişini geçmişini falan bulmazlardı. Saçmalama lütfen.

valla kanka çalsaydı benim şimdiye kadar gelmişimi geçmişimi bulurlardı da ben yaklaşık 3-4 senedir virüs programı kullanmıyorum windows defender haricinde cunku virüs barındırıcak uygulama indirmiyorum
Şayet sizin bilgilerinizi çalsa bunu size belli edecek değiller. Ayrıca normal bir kullanıcının bilgilerini çalıp bir şey yapacaklarını sanmıyorum.

Geri