Kuduz aşısı ayrı karma olarak geçiyorMerhabalar.iç dış parazit alısı olan kedim abimin kollarını yırttı kuduz riski varmı?
Bol bol kolonya döktük
Olmaz ev dışınde değilseKuduz aşısı ayrı karma olarak geçiyor
kedı gırebılır kokabılır tabıkı onemlı olan dıger kedılerle kavga etmıs mı yara almıs mı kuduz asısı farklı ama kedıler kopekler ıcınAma dışarı kaçmıştı bulduğumuzfa kötü kokuyordu çöpte girmil olabilir diye düşündüm
Şimdi gidip tetonoz olucak inşallah bir şey olmazkedı gırebılır kokabılır tabıkı onemlı olan dıger kedılerle kavga etmıs mı yara almıs mı kuduz asısı farklı ama kedıler kopekler ıcın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bunu cevrenız de kı herhangı bır veterınerı arayarak ogrenebılırsınız sızın ıcın daha dogru olacaktır
kuduz knk o tetonoz degılŞimdi gidip tetonoz olucak inşallah bir şey olmaz
2 3 tane kesik oldu çok derin değil fakat kanadı.Sağlık ocağına gittik orda vurmadılar acile git dediler ama gidemiyoruz şuanKuduz ölümcül bir hastalık salyası eğer açık yara olusturduysa aşı olmasında fayda var
Bu arada tetanoz asisi da hayvanlardan ve topraktan gecebiliyor ikisii bir vurulur ikiside ölümcüldür
1 2 saate hastaneye gidebilicez sorun olurmuKuduz ölümcül bir hastalık salyası eğer açık yara olusturduysa aşı olmasında fayda var
Bu arada tetanoz asisi da hayvanlardan ve topraktan gecebiliyor ikisii bir vurulur ikiside ölümcüldür
Valla korkuyorum şuan o yüzden karıştırdım kusura bakmakuduz knk o tetonoz degıl![]()