Acil yardım edin iç-dış paraziti aşısı olan kedide kuduz olurmu

Fevkalade

80+
Reaksiyon skoru
92
Merhabalar.iç dış parazit alısı olan kedim abimin kollarını yırttı kuduz riski varmı?
Bol bol kolonya döktük

olmaz dıye bılıyorum benım de kedım var yırtıyor ısırıyor bır sey olmadı bu zamana kadar

Ic dis parazit bit pire vs icin
Kuduz icin kuduz asisi yapilir

olmaz dıye bılıyorum benım de kedım var yırtıyor ısırıyor bır sey olmadı bu zamana kadar
Ama dışarı kaçmıştı bulduğumuzfa kötü kokuyordu çöpte girmil olabilir diye düşündüm

iç dış parazit ile kuduz farklı aşılar. Olabilir yani. Kedi kaçmış ise bir veterinere götürebilirsin. Benim kedim camdan atladı bulduğum an götürdüm kontrollerini yaptırdım. her şey olabilir hayvanda. Gözetiminin dışına çıkmış sonuçta.

Ama dışarı kaçmıştı bulduğumuzfa kötü kokuyordu çöpte girmil olabilir diye düşündüm
kedı gırebılır kokabılır tabıkı onemlı olan dıger kedılerle kavga etmıs mı yara almıs mı kuduz asısı farklı ama kedıler kopekler ıcın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu cevrenız de kı herhangı bır veterınerı arayarak ogrenebılırsınız sızın ıcın daha dogru olacaktır

kedı gırebılır kokabılır tabıkı onemlı olan dıger kedılerle kavga etmıs mı yara almıs mı kuduz asısı farklı ama kedıler kopekler ıcın

bunu cevrenız de kı herhangı bır veterınerı arayarak ogrenebılırsınız sızın ıcın daha dogru olacaktır
Şimdi gidip tetonoz olucak inşallah bir şey olmaz

Kuduz ölümcül bir hastalık salyası eğer açık yara olusturduysa aşı olmasında fayda var

Bu arada tetanoz asisi da hayvanlardan ve topraktan gecebiliyor ikisii bir vurulur ikiside ölümcüldür

Kuduz ölümcül bir hastalık salyası eğer açık yara olusturduysa aşı olmasında fayda var

Bu arada tetanoz asisi da hayvanlardan ve topraktan gecebiliyor ikisii bir vurulur ikiside ölümcüldür
2 3 tane kesik oldu çok derin değil fakat kanadı.Sağlık ocağına gittik orda vurmadılar acile git dediler ama gidemiyoruz şuan

1 2 saate hastaneye gidebilicez sorun olurmu

kuduz knk o tetonoz degıl :)
Valla korkuyorum şuan o yüzden karıştırdım kusura bakma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,877
Üyeler
184,068
Son üye