ACİL YARDIM FPS SORUNU

Reaksiyon skoru
30
disk kullanımı fazlalığından dolayı fps sorunu çok fazla çekiyorum oyun içi disk kullanımı % 3 10 arası iken bile 150 fps aldığım oyundan 30 fps almaya başladım format attım birçok yol denedim çözüm olmadı ssd alman gerek diyorlar bilmiyorum artık ancak oyun içi disk kullanımı % 2 veya 5 ken nasıl fps sorunu çekebiliyorum (harhangi bir virüs yada parçada bir sorun yok)

Disk eskimiş olabilir bu yüzden bad sektör olabilir kullanıma etki eder

disk kullanımı fazlalığından dolayı fps sorunu çok fazla çekiyorum oyun içi disk kullanımı % 3 10 arası iken bile 150 fps aldığım oyundan 30 fps almaya başladım format attım birçok yol denedim çözüm olmadı ssd alman gerek diyorlar bilmiyorum artık ancak oyun içi disk kullanımı % 2 veya 5 ken nasıl fps sorunu çekebiliyorum (harhangi bir virüs yada parçada bir sorun yok)
Hangi oyunları oynuyorsunuz ?

150den 30 Çok Büyük Bir şey ama Çok bir fikrim yok ama Yeni bir disk almanı tavsiye Edebiliriz

Bence de diyenler doğru demiş ssd alabilirsin :)

Bende tam bunu diyecektim hangi oyunlar hangi ayarda
Sistemlik bir oyun değil en düşük oyun ayarlarına almama rağmen league of legands en düşük ayarlarda bile 30 fps alıyorum şuan anlamıyoru mnoramdle en yüksek ayarlarda 150 fps alıyordum

Hangi oyunları oynuyorsunuz ?
Sistemlik bir oyun değil en düşük oyun ayarlarına almama rağmen league of legands en düşük ayarlarda bile 30 fps alıyorum şuan anlamıyoru mnoramdle en yüksek ayarlarda 150 fps alıyordum

Lol den ise oyun ayarlarını kontrol edin v-sync veya dikey eşitleme görürseniz yada güç tasarrufu fps sınırı falan kapatın onu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,914
Üyeler
188,338
Son üye
Gabrielwm
Geri