ACİL YARDIM! KASA KURARKEN YANDI

Bence en iyi ihtimalle soketin plastik yandı, o duman yapmıştır. Muhtemelen anakartın kasa fan soketi bozulmuş olabilir ama belli olmaz. En kötü ihtimalle anakart değişim gerektirecek zarar görmüştür ancak söylediğinize göre durumu iyi.

Evet fanlar yanmıştır onun kokusudur. Dediğim gibi benim de başıma geldi ama servis sıkıntı çıkarmamıştı daha güzel fanlarla değiştirmişlerdi. İtopya ile görüşün böyle böyle bi sıkıntı var diye. Sistemin parçalarını söküp kutulayıp mı göndereyim yoksa ekran kartı ve işlemci soğutucuyu ayrı kutulayıp kasayla beraber mi göndereyim diye sor. Onlar zaten anlaşmalı kargo firmasından size kod da verir ücretsiz gönderirsiniz. Tüm parçaların garantiye gitmesini ve bir sorun olup olmadığını öğrenmek istiyorum diye belirtin. En sonda montajlı göndermelerini rica edersiniz. Geldiğinde ekran kartını yine siz takarsınız bir de işlemci soğutmayı.
Hocam teşekkür ederim öncelikle. Mağaza zaten yakın direkt götüreceğim. incelensin bakalım inşallah bir problem yoktur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Garantisi var mıydı
evet hocam gün içerisinde aldım zaten

Bence en iyi ihtimalle soketin plastik yandı, o duman yapmıştır. Muhtemelen anakartın kasa fan soketi bozulmuş olabilir ama belli olmaz. En kötü ihtimalle anakart değişim gerektirecek zarar görmüştür ancak söylediğinize göre durumu iyi.
anakart ve kasada sıkıntı olmuştur inşallah sadece. tek temennim o.

Hocam teşekkür ederim öncelikle. Mağaza zaten yakın direkt götüreceğim. incelensin bakalım inşallah bir problem yoktur.

evet hocam gün içerisinde aldım zaten

anakart ve kasada sıkıntı olmuştur inşallah sadece. tek temennim o.
Yanağın kokusu gelmeye devam etmiştir sana muhtemelen görüntü vs geldiyse sorun yoktur. Yanan sokete tekrar elektrik verince erimeye devam etmişte olabilir.

Yanağın kokusu gelmeye devam etmiştir sana muhtemelen görüntü vs geldiyse sorun yoktur. Yanan sokete tekrar elektrik verince erimeye devam etmişte olabilir.
Üzerinden baya zaman geçmişti. Ayrıca yanmaya sebep olan bağlantıları da çıkardım. Neden olabilir ?

Üzerinden baya zaman geçmişti. Ayrıca yanmaya sebep olan bağlantıları da çıkardım. Neden olabilir ?
Yanmaya sebep olan şeyi çıkarsanda orası eridiği için tekrar voltaj altında koku yaymaya devam edebilir veya hava sirkülasyonu ile tekrar sana o kokuyu vermiştir vs bir sürü ihtimal var en iyisi sen git dediğin gibi itopya ya.

Yanmaya sebep olan şeyi çıkarsanda orası eridiği için tekrar voltaj altında koku yaymaya devam edebilir veya hava sirkülasyonu ile tekrar sana o kokuyu vermiştir vs bir sürü ihtimal var en iyisi sen git dediğin gibi itopya ya.
peki hocam teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,799
Üyeler
184,224
Son üye
waox
Geri