Neler Yeni

acilen lords mobile oyunu hakkında yardım gerekiyor

Mr.Cody

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Emirhan Ceyran
eniştem vefat etti ve 2 3 yıllık (daha fazla da olabilir) lords mobile oynuyordu. Eniştem vefat edince teyzem tek kaldı. Bizde hesabı satıp parasını teyzeme vereceğiz fakat hesabın değeri ne kadar eder onun hakkında bir fikrimiz yok bu konuda sizden yardım istiyorum. Acaba oyundan anlayan biri hesabın değerini aşağı yukarı söyleyebilir mi?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,604
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
allah rahmet eylesin hocam maalesef bir bilgim yok konuyu yukarı taşımak adına yazıyorum.

Aware

80+ Silver
Hesabı biz mi tahmin edeceğiz hocam fotoğraf falan yok mu ?

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
eniştem vefat etti ve 2 3 yıllık (daha fazla da olabilir) lords mobile oynuyordu. Eniştem vefat edince teyzem tek kaldı. Bizde hesabı satıp parasını teyzeme vereceğiz fakat hesabın değeri ne kadar eder onun hakkında bir fikrimiz yok bu konuda sizden yardım istiyorum. Acaba oyundan anlayan biri hesabın değerini aşağı yukarı söyleyebilir mi?
eskiden oynuyordum güzel bir tahmin yapamazsam da elimden geleni yaparım fakat hesap bilgileri nerede?
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer 2-3 yıl boyunca para yatırarak oynadıysa şu an o hesap çok değerlidir

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Oyundan fotoraflar atarsanız yada yazarsanız anlayan kişiler yardım edebilir Allah rahmet eylesin

Mr.Cody

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Emirhan Ceyran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hesabı biz mi tahmin edeceğiz hocam fotoğraf falan yok mu ?
eskiden oynuyordum güzel bir tahmin yapamazsam da elimden geleni yaparım fakat hesap bilgileri nerede?
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer 2-3 yıl boyunca para yatırarak oynadıysa şu an o hesap çok değerlidir
Oyundan fotoraflar atarsanız yada yazarsanız anlayan kişiler yardım edebilir Allah rahmet eylesin
öncelikle çok aktif değildim kusura bakmayın, hesapta galiba kalkan olayı varmış onu basmadığımız için askerlerin hepsi ölmüş 2 milyon asker mi ne varmış şuan bize teklif edilen değeri baya kaybetmiş

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Abi bu ne kadar trajikomik bir konudur üzülerek sırıtıyorum.
af edersiniz.
bu oyundan anlayan birisi illaki vardır sosyal mecralarda paylaşırsanız alıcısı çıkar size iyi bir teklifte verebilir.

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Belli bi seviyeden sonra Yapılar 25 levele gelip son seviye oldu diye insanlar T4 dediğimiz en güçlü seviye askerlerden kudret puanı kasmaya başlıyorlar. Eğer askerlerin hepsi gitmişse bile hızlandırıcılar ve yapıların 25 sv olduğunu tahmin edersek yaklaşık 1k ya kadar değeri vardır piyasası değişmemişse.
bu dediklerim 1-1.5 sene önce için geçerliydi oyun piyasası değişmemişse o hesap 750-1k vardır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,424
Üyeler
168,133
Son üye
Kalenikolsa
Top Bottom