cagrihazar
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
elimde gigabyte b850 eagle ice anakart var, DRAGOS AQUAFORGE 360 MM sıvı soğutucuyu bağlayamıyorum, fanlar için çoğaltıcı yok elimde yardımcı olur musunuz
fanları mı bağlayamıyorsunuz pompayı mı?elimde gigabyte b850 eagle ice anakart var, DRAGOS AQUAFORGE 360 MM sıvı soğutucuyu bağlayamıyorum, fanlar için çoğaltıcı yok elimde yardımcı olur musunuz
sadece fanları ve argb bağlantısıfanları mı bağlayamıyorsunuz pompayı mı?
anlayamadım
modeli tam bilmiyorum ama fanlar birbirine linklenmil olabilir mi mesela bende h100i var tek kablo üzerinden bağlıyorumsadece fanları ve argb bağlantısı
bilmiyorum hocam pompada da üç bin ve 9 pin var çok garipmodeli tam bilmiyorum ama fanlar birbirine linklenmil olabilir mi mesela bende h100i var tek kablo üzerinden bağlıyorum
valla dediğim gibi model hakkında pek bilgim yok kullanım kılavuzu yok mı nasıl montajlanavağı yazıyordur elbetbilmiyorum hocam pompada da üç bin ve 9 pin var çok garip
sadece braket bağlantıları vs var maalesefvalla dediğim gibi model hakkında pek bilgim yok kullanım kılavuzu yok mı nasıl montajlanavağı yazıyordur elbet
çıkan kabloların fotoğraflarını atabilir misinizsadece braket bağlantıları vs var maalesef
ve fanlarınçıkan kabloların fotoğraflarını atabilir misiniz
Fanlari birbirine baglamaniz icin bir urun cikmadimi kutudan yada baglantiyi yapamadanizdan eminmisinizelimde gigabyte b850 eagle ice anakart var, DRAGOS AQUAFORGE 360 MM sıvı soğutucuyu bağlayamıyorum, fanlar için çoğaltıcı yok elimde yardımcı olur musunuz