Android Acımasız Taret Oyunumuz: Chop da Enemies

Bir şey soracağım oyun isimleri hep İngilizce olmak zorunda mı oluyor? İngilizce isimlerden dolayı çoğu oyunun bizim ülkemizden çıktığına haberimiz olmuyor 😂

Kendi ülkemiz de oyun yapıkdığın da çok önyargı oluyor ve bazı P2W veya başarısız olan oyunlar yüzünden. Bu yüzden daha çok Globalde de olmak için isimler türkçe olmaz.

Bir şey soracağım oyun isimleri hep İngilizce olmak zorunda mı oluyor? İngilizce isimlerden dolayı çoğu oyunun bizim ülkemizden çıktığına haberimiz olmuyor 😂
Evet haklısınız, Türkçe bir isim olarak kullanıldığında da "bu şeklide ilerleyemezsiniz" yorumları çıkıyor, en iyisi İngilizce olsun diye düşündük. :)

Evet haklısınız, Türkçe bir isim olarak kullanıldığında da "bu şeklide ilerleyemezsiniz" yorumları çıkıyor, en iyisi İngilizce olsun diye düşündük. :)
Mantık bu ise doğru düşünmüşsünüz. Türkiye mobil oyun konusunda cidden ilerlemiş bir ülke. Ama insanların geneli oynadıkları oyunun Türk oyunu olduğundan bihaber. Keşke daha çok reklamımız yapılsa.

Mantık bu ise doğru düşünmüşsünüz. Türkiye mobil oyun konusunda cidden ilerlemiş bir ülke. Ama insanların geneli oynadıkları oyunun Türk oyunu olduğundan bihaber. Keşke daha çok reklamımız yapılsa.
Evet ama şu an için "zengin olma" gibi bir hedefimiz yok, zaten öğrenci olduğumuz için alıştırma yapıyoruz diyebilirim, reklam belki Steam oyunumuz için olabilir.

Bravo baya güzel olmuş oyun
sıkıcı bir oyunada benzemiyor şimdi indirip videosunu çekip kanala yüklerim
Sağ olun, ilk üç oyunumuza kıyasla becerilerimizi biraz daha ortaya çıkarabildiğimiz bir oyun oldu.

Hepinize merhaba, yeni oyunumuz Chop da Enemies’i yayınladık.

Yine Unity üzerinden devam ediyoruz, bu oyunu yine üç kişilik ekibimizle tasarladık.

Oyunda uygun karolara uygun silahları paranızın yettiğince koyup geçitten geçmeye çalışan düşmanların amacına ulaşmasına engel olmaya çalışmalısınız, tabii seviye atladıkça düşmanlarımız güçleniyor ve paramız azalıyor, en iyi çözümleri bulmak adına her zaman farklı dizilimleri denemelisiniz, bunun tek bir çözümle sınırlı olmadığını unutmayın.
Bazı ekran görüntüleri paylaşacağım:

menu-jpg.626947
1-jpg.626948
second-jpg.627010
xtr-jpg.626951

Evet anlatacaklarım bu kadardı, oyunumuzun bağlantısını buradan paylaşıyorum.

Oyunumuz hakkında önerilerinizi ve değerlendirmelerinizi bekliyorum.
Ayrıca sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplayayım, hepinize teşekkür eder, iyi forumlar dilerim. :)
Oyunu yükledim, şimdi deneyeceğim. Başarılarınızın devamını dilerim. 🙂

Dün Technpat'ta görüp çoktan indirdim bile. :)
Ellerinize sağlık hocam, gerçekten çok hoşuma gitti oyun.
Bu tarz kule savunma oyunlarına da ilgili birisiyim zaten.

Eskiden Tower Defense oyunlarını çok oynardım. Bu da onlardan biri olmuş. Eğlenceli :)

Geri