adada

Merhaba hocam, 22k bütçeye kadar laptop arıyorum baktığım modeller bunlar ama yeni cihazlarada açığım

Aralarına bir 4800H karışmış yani aynı hatta daha düşük bir fiyata 6800H almak varken seçeneklerin arasına bile girmemeli.

Aralarına bir 4800H karışmış yani aynı hatta daha düşük bir fiyata 6800H almak varken seçeneklerin arasına bile girmemeli.
Haklısınız tessekkur ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Acer hep bi problem marka gibi forumlarda görüyorum ondan MSI veya Asus üstünde durdum bir sorum olacak tuf gaming ısınma sorunu var mı ? Rog strix daha iyi olmaz mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Haklısınız tessekkur ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Acer hep bi problem marka gibi forumlarda görüyorum ondan MSI veya Asus üstünde durdum bir sorum olacak tuf gaming ısınma sorunu var mı ? Rog strix daha iyi olmaz mı?
Acer kötü değildir. Rog'un işlemcisi bu fiyata baya kötü. Tuf'ın bu kasası kötü değil. Hem tuf ddr5

Acer Nitro 5 23K
Mux Switch bulunuyor ve ekran kartı 140w
işlemci olarak da attığın modellerin hepsinden üstün
Bütçeni biraz zorlayabilirsen alabiliceğin en F/P laptoplardan biri budur aklında bulunsun brom

Merhaba hocam, 22k bütçeye kadar laptop arıyorum baktığım modeller bunlar ama yeni cihazlarada açığım
linkler arasında intel core i7-11800H işlemcili MSI GF63 THIN en mantıklısı açıkçası bütçende biraz oynayabilirsen intel core i5-12500H işlemcili Acer NİTRO alman daha iyi olur

Geri