Neler Yeni

Adamsın Amazon adam...

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Mehmet Yılmaz
Aylar önce Amazon Germany den wd black sn 850 1 tb almıştım şimdi ihracat ücreti düştü diye 274 TL para iadesi yaptılar yerli firma olsa üstüne çökerdi bizimde ruhumuz duymazdı geçen de aldığım bir ürün daha ucuz fiyata düştüğü için aradaki farkı iade ettiler valla helal olsun Amazon a

Ekler

• IMG_20221227_001523.jpg
    IMG_20221227_001523.jpg
    136.3 KB · Hit: 193

CptSpork

80+ Bronze
Kasım ayında mı hatırlamıyorum sanırım böyle bir kampanyaları vardı, eğer kasım ayı içinde bi şey alırsan ve fiyatı düşerse sonradan iade ediyorlardı aradaki farkı. O sayede mi aldınız iade yoksa amazonun genel/sürekli olarak yaptığı bir şey mi bu?

hocam başvuru mu yaptınız verdiler mi nasıl oldu anlatır mısınız

şahin doğan

80+ Platinum
TR'de en iyi satış firması.

quartle

80+ Gold
Amazonun hep yaptığı bir şey bu
Kasım ayında mı hatırlamıyorum sanırım böyle bir kampanyaları vardı, eğer kasım ayı içinde bi şey alırsan ve fiyatı düşerse sonradan iade ediyorlardı aradaki farkı. O sayede mi aldınız iade yoksa amazonun genel/sürekli olarak yaptığı bir şey mi bu?

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
sezer adıgüzel
Aylar önce Amazon Germany den wd black sn 850 1 tb almıştım şimdi ihracat ücreti düştü diye 274 TL para iadesi yaptılar yerli firma olsa üstüne çökerdi bizimde ruhumuz duymazdı geçen de aldığım bir ürün daha ucuz fiyata düştüğü için aradaki farkı iade ettiler valla helal olsun Amazon a
Aynısını amazon japonyada yaşadım. Ürüne 485 dolar ödemiştim. 20 dolar hesabıma geri yansıtmışlardı. Adamlar gerçek müslüman ticaretini yapıyor 😊 bizde müslümanız diye geçiniyoruz kimden ne koparırız halinde 😂

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
.
Daha iyisi yok, Amazon baba.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Airfryer'ımın iadesini anında kabul etti. Gerçekten hiç uğraştırmadı bile. TR'nin açık ara en iyisi.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Mehmet Yılmaz
hocam başvuru mu yaptınız verdiler mi nasıl oldu anlatır mısınız
Hayır Amazon dan e posta gelmişti girip bakayım dedim ihracat ücreti düşürüldüğü için para iadesi yapılacakmış 2-3 güne hesabıma geçecekmiş ben ürünü alalı 6 ay oldu şaşkınım valla para lazımdı iyi oldu 😀

şahin doğan

80+ Platinum
En iyi hizmeti veren ama bir o kadarda kötü bir tasarıma sahip bir site ama işlevi büyük geldiği için ayrı seviyorum firmayı.
Akıcı olup donmadıktan sonra kötü tasarım sıkıntı değil. Girip 15-20 sn sipariş verip çıkıyoruz.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,401
İsim
Kaan
Akıcı olup donmadıktan sonra kötü tasarım sıkıntı değil. Girip 15-20 sn sipariş verip çıkıyoruz.
Dediğin doğru benim demeye çalıştığım şey bazen aradığımızı bulmakta zorlanıyoruz ya amazonda o yüzden dedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır Amazon dan e posta gelmişti girip bakayım dedim ihracat ücreti düşürüldüğü için para iadesi yapılacakmış 2-3 güne hesabıma geçecekmiş ben ürünü alalı 6 ay oldu şaşkınım valla para lazımdı iyi oldu 😀
amazon harbiden kral çar eastpak çanta almıştım annem beğenmedi iade ettim iadeden önce 50tl hediye kartı vermişti hala duruyor :)

Top Bottom