Neler Yeni

Adamsın Amazon adam...

Hayır Amazon dan e posta gelmişti girip bakayım dedim ihracat ücreti düşürüldüğü için para iadesi yapılacakmış 2-3 güne hesabıma geçecekmiş ben ürünü alalı 6 ay oldu şaşkınım valla para lazımdı iyi oldu 😀
Bana da gelse keşke temmuzda almıştım sn850mi

Bünyamina

80+ Platinum

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
Aynısını amazon japonyada yaşadım. Ürüne 485 dolar ödemiştim. 20 dolar hesabıma geri yansıtmışlardı. Adamlar gerçek müslüman ticaretini yapıyor 😊 bizde müslümanız diye geçiniyoruz kimden ne koparırız halinde 😂
doğru valla, demek ki olay dinde değil kafada bitiyormuş ^^ Umarım kendi inancı dışında başka bir şeye inanan insanları yobaz, adi, ******** sanan zihniyet düzelir :DD

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,447
İsim
Diyarhan
Senin için adam ama mesela benim teslim almadığım ürünün ihracat bedelini ödemiyorlar 10 aydır.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Mehmet Yılmaz
doğru valla, demek ki olay dinde değil kafada bitiyormuş ^^ Umarım kendi inancı dışında başka bir şeye inanan insanları yobaz, adi, ******** sanan zihniyet düzelir :DD
Karakter meselesi bizdekiler de anca asgari ücrete zam yapılır yapılmaz ürünlerin fiyatını yükseltirler denetlemelerde anca göstermelik işlevselliği yok

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Geçen sene Amazon İspanya'dan ekran kartı aldığımda da 15 euro geri ödeme yapmışlardı. Vergisi daha az tuttu diye.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,352
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Aynısını amazon japonyada yaşadım. Ürüne 485 dolar ödemiştim. 20 dolar hesabıma geri yansıtmışlardı. Adamlar gerçek müslüman ticaretini yapıyor 😊 bizde müslümanız diye geçiniyoruz kimden ne koparırız halinde 😂
Altına imzamı atarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amazon.fr ya da it'den e.kartı aldım iadeye gönderdim gümrükten geçmemesine rağmen para iadesini yaptılar. Amazon tek.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
TR'de en iyi satış firması.
Trde değil dünyada*

Yoksa amazon müslümag mı 🧐
Müslüman diye geçindiğiniz ülkede herkes hırsızlık dolandırıcılık yapıyor siteler dahil çoğu zaman paranın üstüne nasıl yatsak diye düşünüyorlar yahudi hristiyan diye sevilmeyen insanların kurduğu siteler markalar çok daha memnun ediyor insanları ..

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Aylar önce Amazon Germany den wd black sn 850 1 tb almıştım şimdi ihracat ücreti düştü diye 274 TL para iadesi yaptılar yerli firma olsa üstüne çökerdi bizimde ruhumuz duymazdı geçen de aldığım bir ürün daha ucuz fiyata düştüğü için aradaki farkı iade ettiler valla helal olsun Amazon a
Bende kitap aldıktan sonra ücret ödemişlerdi çok düşünceliler.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,273
İsim
Mert Can Ergün
Amazon en iyisi

egebaranakk0

80+ Silver
Trde değil dünyada*

Müslüman diye geçindiğiniz ülkede herkes hırsızlık dolandırıcılık yapıyor siteler dahil çoğu zaman paranın üstüne nasıl yatsak diye düşünüyorlar yahudi hristiyan diye sevilmeyen insanların kurduğu siteler markalar çok daha memnun ediyor insanları ..
İşte hocam dinimiz islam diyen bi toplumun kökü hristiyanmiş gibi yaşamasi koyuyor şu son 5 yılda islam o kadar çok karalandı ki biz bile kendimizden şüphe duymaya başladik ahir zaman olduğumuz çok belli iyi geceler

Top Bottom