Adamsın Amazon adam...

Hayır Amazon dan e posta gelmişti girip bakayım dedim ihracat ücreti düşürüldüğü için para iadesi yapılacakmış 2-3 güne hesabıma geçecekmiş ben ürünü alalı 6 ay oldu şaşkınım valla para lazımdı iyi oldu 😀
Bana da gelse keşke temmuzda almıştım sn850mi

Aynısını amazon japonyada yaşadım. Ürüne 485 dolar ödemiştim. 20 dolar hesabıma geri yansıtmışlardı. Adamlar gerçek müslüman ticaretini yapıyor 😊 bizde müslümanız diye geçiniyoruz kimden ne koparırız halinde 😂
doğru valla, demek ki olay dinde değil kafada bitiyormuş ^^ Umarım kendi inancı dışında başka bir şeye inanan insanları yobaz, adi, ******** sanan zihniyet düzelir :DD

Senin için adam ama mesela benim teslim almadığım ürünün ihracat bedelini ödemiyorlar 10 aydır.

doğru valla, demek ki olay dinde değil kafada bitiyormuş ^^ Umarım kendi inancı dışında başka bir şeye inanan insanları yobaz, adi, ******** sanan zihniyet düzelir :DD
Karakter meselesi bizdekiler de anca asgari ücrete zam yapılır yapılmaz ürünlerin fiyatını yükseltirler denetlemelerde anca göstermelik işlevselliği yok

Geçen sene Amazon İspanya'dan ekran kartı aldığımda da 15 euro geri ödeme yapmışlardı. Vergisi daha az tuttu diye.

Aynısını amazon japonyada yaşadım. Ürüne 485 dolar ödemiştim. 20 dolar hesabıma geri yansıtmışlardı. Adamlar gerçek müslüman ticaretini yapıyor 😊 bizde müslümanız diye geçiniyoruz kimden ne koparırız halinde 😂
Altına imzamı atarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amazon.fr ya da it'den e.kartı aldım iadeye gönderdim gümrükten geçmemesine rağmen para iadesini yaptılar. Amazon tek.

TR'de en iyi satış firması.
Trde değil dünyada*

Yoksa amazon müslümag mı 🧐
Müslüman diye geçindiğiniz ülkede herkes hırsızlık dolandırıcılık yapıyor siteler dahil çoğu zaman paranın üstüne nasıl yatsak diye düşünüyorlar yahudi hristiyan diye sevilmeyen insanların kurduğu siteler markalar çok daha memnun ediyor insanları ..

Aylar önce Amazon Germany den wd black sn 850 1 tb almıştım şimdi ihracat ücreti düştü diye 274 TL para iadesi yaptılar yerli firma olsa üstüne çökerdi bizimde ruhumuz duymazdı geçen de aldığım bir ürün daha ucuz fiyata düştüğü için aradaki farkı iade ettiler valla helal olsun Amazon a
Bende kitap aldıktan sonra ücret ödemişlerdi çok düşünceliler.

Trde değil dünyada*

Müslüman diye geçindiğiniz ülkede herkes hırsızlık dolandırıcılık yapıyor siteler dahil çoğu zaman paranın üstüne nasıl yatsak diye düşünüyorlar yahudi hristiyan diye sevilmeyen insanların kurduğu siteler markalar çok daha memnun ediyor insanları ..
İşte hocam dinimiz islam diyen bi toplumun kökü hristiyanmiş gibi yaşamasi koyuyor şu son 5 yılda islam o kadar çok karalandı ki biz bile kendimizden şüphe duymaya başladik ahir zaman olduğumuz çok belli iyi geceler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,893
Üyeler
186,808
Son üye
maskelifalcao
Geri