Adamsın Amazon adam...

Ritim Ustası

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,101
Aylar önce Amazon Germany den wd black sn 850 1 tb almıştım şimdi ihracat ücreti düştü diye 274 TL para iadesi yaptılar yerli firma olsa üstüne çökerdi bizimde ruhumuz duymazdı geçen de aldığım bir ürün daha ucuz fiyata düştüğü için aradaki farkı iade ettiler valla helal olsun Amazon a

Ekler

• IMG_20221227_001523.jpg
    IMG_20221227_001523.jpg
    136.3 KB · Hit: 200
Kasım ayında mı hatırlamıyorum sanırım böyle bir kampanyaları vardı, eğer kasım ayı içinde bi şey alırsan ve fiyatı düşerse sonradan iade ediyorlardı aradaki farkı. O sayede mi aldınız iade yoksa amazonun genel/sürekli olarak yaptığı bir şey mi bu?

hocam başvuru mu yaptınız verdiler mi nasıl oldu anlatır mısınız

TR'de en iyi satış firması.

Amazonun hep yaptığı bir şey bu
Kasım ayında mı hatırlamıyorum sanırım böyle bir kampanyaları vardı, eğer kasım ayı içinde bi şey alırsan ve fiyatı düşerse sonradan iade ediyorlardı aradaki farkı. O sayede mi aldınız iade yoksa amazonun genel/sürekli olarak yaptığı bir şey mi bu?

Aylar önce Amazon Germany den wd black sn 850 1 tb almıştım şimdi ihracat ücreti düştü diye 274 TL para iadesi yaptılar yerli firma olsa üstüne çökerdi bizimde ruhumuz duymazdı geçen de aldığım bir ürün daha ucuz fiyata düştüğü için aradaki farkı iade ettiler valla helal olsun Amazon a
Aynısını amazon japonyada yaşadım. Ürüne 485 dolar ödemiştim. 20 dolar hesabıma geri yansıtmışlardı. Adamlar gerçek müslüman ticaretini yapıyor 😊 bizde müslümanız diye geçiniyoruz kimden ne koparırız halinde 😂

Daha iyisi yok, Amazon baba.

hocam başvuru mu yaptınız verdiler mi nasıl oldu anlatır mısınız
Hayır Amazon dan e posta gelmişti girip bakayım dedim ihracat ücreti düşürüldüğü için para iadesi yapılacakmış 2-3 güne hesabıma geçecekmiş ben ürünü alalı 6 ay oldu şaşkınım valla para lazımdı iyi oldu 😀

En iyi hizmeti veren ama bir o kadarda kötü bir tasarıma sahip bir site ama işlevi büyük geldiği için ayrı seviyorum firmayı.
Akıcı olup donmadıktan sonra kötü tasarım sıkıntı değil. Girip 15-20 sn sipariş verip çıkıyoruz.

Akıcı olup donmadıktan sonra kötü tasarım sıkıntı değil. Girip 15-20 sn sipariş verip çıkıyoruz.
Dediğin doğru benim demeye çalıştığım şey bazen aradığımızı bulmakta zorlanıyoruz ya amazonda o yüzden dedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır Amazon dan e posta gelmişti girip bakayım dedim ihracat ücreti düşürüldüğü için para iadesi yapılacakmış 2-3 güne hesabıma geçecekmiş ben ürünü alalı 6 ay oldu şaşkınım valla para lazımdı iyi oldu 😀
amazon harbiden kral çar eastpak çanta almıştım annem beğenmedi iade ettim iadeden önce 50tl hediye kartı vermişti hala duruyor :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,893
Üyeler
186,808
Son üye
maskelifalcao
Geri