Neler Yeni

Adana'da aylar sonra dolu yağmur yağdı!

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,722
İsim
Lokman Doğan
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,807
İsim
MehmedVII

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,722
İsim
Lokman Doğan
  • Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,807
İsim
MehmedVII
finale mi harbi mi la ben de oraya yazıldım :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

kaçıncı sınıfsın say ea ?
Say 11

finale mi harbi mi la ben de oraya yazıldım :D

kaçıncı sınıfsın say ea ?
NPC gibi hep aynı kıyafetim giyerim sabah oturdum 1 saat önce ders çıkışı kıçımı kaldırdım

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,722
İsim
Lokman Doğan
Say 11

NPC gibi hep aynı kıyafetim giyerim sabah oturdum 1 saat önce ders çıkışı kıçımı kaldırdım
olum ben 4. yılımdayım hadi bakalım soruların oldu mu getir :DDD

hafta sonu etüte gelirsem karşılaşırız belki .d

• Hahaha

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,807
İsim
MehmedVII
olum ben 4. yılımdayım hadi bakalım soruların oldu mu getir :DDD
İlk defa adam akıllı bir dershaneye gidiyorum. 9-10'da yakın diye bir yere gidiyordum hocalar falan iyiydi ama öğrenci çok azdı 10 1.dönem sonlarına doğru iflas etti. İflas etmesi iyi oldu aslında peşin vermiştik deprem olunca gidemedim parayı da aldık. Ortaokulda falan da arada gitmiştim de evden çıkmam için yolluyorlardı. Dershanede max aktivitem girişteki ismi herhalde Hikmet bakiye merhaba, yukarı çık kardeşine görüşürük demek, sınıfa geçip telefon toplanana kadar foruma bakmak. Yanıma bir de bi çocuk geldi önümdeki kıza asılıyor (argo yasak maalesef) çocuk biseksüel galiba ters bi hareketine bakıyor her şey

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,722
İsim
Lokman Doğan
İlk defa adam akıllı bir dershaneye gidiyorum. 9-10'da yakın diye bir yere gidiyordum hocalar falan iyiydi ama öğrenci çok azdı 10 1.dönem sonlarına doğru iflas etti. İflas etmesi iyi oldu aslında peşin vermiştik deprem olunca gidemedim parayı da aldık. Ortaokulda falan da arada gitmiştim de evden çıkmam için yolluyorlardı. Dershanede max aktivitem girişteki ismi herhalde Hikmet bakiye merhaba, yukarı çık kardeşine görüşürük demek, sınıfa geçip telefon toplanana kadar foruma bakmak. Yanıma bir de bi çocuk geldi önümdeki kıza asılıyor (argo yasak maalesef) çocuk biseksüel galiba ters bi hareketine bakıyor her şey
Ya ben ilk defa burdaki finale gidecem normalde şehir dışındaydım. Mezun olduğum için ortam önemli değil benim için. Çok kişi olmaması daha iyi hocalarla daha yüz yüze ders işliyorsun soru sorma firsatlarin oluyor filan
Bu arada dershaneye neyle gidiyon dolmuşla mı bisikletle mi

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,807
İsim
MehmedVII
Ya ben ilk defa burdaki finale gidecem normalde şehir dışındaydım. Mezun olduğum için ortam önemli değil benim için. Çok kişi olmaması daha iyi hocalarla daha yüz yüze ders işliyorsun soru sorma firsatlarin oluyor filan
Bu arada dershaneye neyle gidiyon dolmuşla mı bisikletle mi
Babam bırakıyor arada. Kendim ve kardeşimle giderken 3A binip çarşıdaki FLO'da iniyorum 5dk yürüyoruz. Dolmuşa da binilir 2A ama dolmuş sevmiyom. Genelde dolmuşçular değişik tipleri var ve küçük. 3A boş

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,722
İsim
Lokman Doğan
Babam bırakıyor arada. Kendim ve kardeşimle giderken 3A binip çarşıdaki FLO'da iniyorum 5dk yürüyoruz. Dolmuşa da binilir 2A ama dolmuş sevmiyom. Genelde dolmuşçular değişik tipleri var ve küçük. 3A boş
hee güzelyalı civarında mı oturuyon 2A ile oraya gidiyordum. dolmuşlar pahalı olmuş belki bisiklet alırım

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,807
İsim
MehmedVII
hee güzelyalı civarında mı oturuyon 2A ile oraya gidiyordum. dolmuşlar pahalı olmuş belki bisiklet alırım
Valla güzelyalı nere bilmiyorum. Evden dışarı çıkmıyorum. Kenan Evren, Turgut Özal falan bilmem. Doğuma büyüme Adana ama

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,722
İsim
Lokman Doğan
Valla güzelyalı nere bilmiyorum. Evden dışarı çıkmıyorum. Kenan Evren, Turgut Özal falan bilmem. Doğuma büyüme Adana ama
ccsakfkak ben de ortaokulda öyleydim adanada mahallemdem çıkmazdım sonra urfaya taşındık 3 yıl sonra geri döndük sonra afyona gittim falan filan .d

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,798
Üyeler
161,346