Aybars Han
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,700
ftghggfdghfhfghHocam o değilde çektiğin fotoğraflar Sao Paulo'nun hap üretilen yerlerine benziyor
ftghggfdghfhfghHocam o değilde çektiğin fotoğraflar Sao Paulo'nun hap üretilen yerlerine benziyor
Hangi dershaneBen dershanedeydim pek ses yoktu. Dershane çarşıda
Heee bizimki hep gidiyor ya .d seyhanın alt sokaklarındaYok agam bizim elektrikler gitmedi. Yüreğir burası
Oyun sonuna ne denirHangi dershane
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Heee bizimki hep gidiyor ya .d seyhanın alt sokaklarında
finale mi harbi mi la ben de oraya yazıldımOyun sonuna ne denir
Say 11finale mi harbi mi la ben de oraya yazıldım
kaçıncı sınıfsın say ea ?
NPC gibi hep aynı kıyafetim giyerim sabah oturdum 1 saat önce ders çıkışı kıçımı kaldırdımfinale mi harbi mi la ben de oraya yazıldım
kaçıncı sınıfsın say ea ?
olum ben 4. yılımdayım hadi bakalım soruların oldu mu getirSay 11
NPC gibi hep aynı kıyafetim giyerim sabah oturdum 1 saat önce ders çıkışı kıçımı kaldırdım
İlk defa adam akıllı bir dershaneye gidiyorum. 9-10'da yakın diye bir yere gidiyordum hocalar falan iyiydi ama öğrenci çok azdı 10 1.dönem sonlarına doğru iflas etti. İflas etmesi iyi oldu aslında peşin vermiştik deprem olunca gidemedim parayı da aldık. Ortaokulda falan da arada gitmiştim de evden çıkmam için yolluyorlardı. Dershanede max aktivitem girişteki ismi herhalde Hikmet bakiye merhaba, yukarı çık kardeşine görüşürük demek, sınıfa geçip telefon toplanana kadar foruma bakmak. Yanıma bir de bi çocuk geldi önümdeki kıza asılıyor (argo yasak maalesef) çocuk biseksüel galiba ters bi hareketine bakıyor her şeyolum ben 4. yılımdayım hadi bakalım soruların oldu mu getirDD
Ya ben ilk defa burdaki finale gidecem normalde şehir dışındaydım. Mezun olduğum için ortam önemli değil benim için. Çok kişi olmaması daha iyi hocalarla daha yüz yüze ders işliyorsun soru sorma firsatlarin oluyor filanİlk defa adam akıllı bir dershaneye gidiyorum. 9-10'da yakın diye bir yere gidiyordum hocalar falan iyiydi ama öğrenci çok azdı 10 1.dönem sonlarına doğru iflas etti. İflas etmesi iyi oldu aslında peşin vermiştik deprem olunca gidemedim parayı da aldık. Ortaokulda falan da arada gitmiştim de evden çıkmam için yolluyorlardı. Dershanede max aktivitem girişteki ismi herhalde Hikmet bakiye merhaba, yukarı çık kardeşine görüşürük demek, sınıfa geçip telefon toplanana kadar foruma bakmak. Yanıma bir de bi çocuk geldi önümdeki kıza asılıyor (argo yasak maalesef) çocuk biseksüel galiba ters bi hareketine bakıyor her şey
Babam bırakıyor arada. Kendim ve kardeşimle giderken 3A binip çarşıdaki FLO'da iniyorum 5dk yürüyoruz. Dolmuşa da binilir 2A ama dolmuş sevmiyom. Genelde dolmuşçular değişik tipleri var ve küçük. 3A boşYa ben ilk defa burdaki finale gidecem normalde şehir dışındaydım. Mezun olduğum için ortam önemli değil benim için. Çok kişi olmaması daha iyi hocalarla daha yüz yüze ders işliyorsun soru sorma firsatlarin oluyor filan
Bu arada dershaneye neyle gidiyon dolmuşla mı bisikletle mi
hee güzelyalı civarında mı oturuyon 2A ile oraya gidiyordum. dolmuşlar pahalı olmuş belki bisiklet alırımBabam bırakıyor arada. Kendim ve kardeşimle giderken 3A binip çarşıdaki FLO'da iniyorum 5dk yürüyoruz. Dolmuşa da binilir 2A ama dolmuş sevmiyom. Genelde dolmuşçular değişik tipleri var ve küçük. 3A boş
Valla güzelyalı nere bilmiyorum. Evden dışarı çıkmıyorum. Kenan Evren, Turgut Özal falan bilmem. Doğuma büyüme Adana amahee güzelyalı civarında mı oturuyon 2A ile oraya gidiyordum. dolmuşlar pahalı olmuş belki bisiklet alırım
ccsakfkak ben de ortaokulda öyleydim adanada mahallemdem çıkmazdım sonra urfaya taşındık 3 yıl sonra geri döndük sonra afyona gittim falan filan .dValla güzelyalı nere bilmiyorum. Evden dışarı çıkmıyorum. Kenan Evren, Turgut Özal falan bilmem. Doğuma büyüme Adana ama