Neler Yeni

Adanaspor'u nasıl satın alırım?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Atakan
Arkadaşlar selam, öncellikle lütfen dalga geçmeyin konu troll değil zaten gerçekten içime böyle bir hayal doğdu, bilenler bilir şu an Adanaspor çok kötü günler geçiriyor malum başkanımız yüzünden taraftar artık stada gelmiyor gitgide amatöre düşüyoruz ve başkan sağ olsun takımın yakasına yapışmış bırakmıyor, bende bu kötü gidişata dur demek istiyorum bir gün Adanaspor'u satın alıp eski günlere götürmek istiyorum, komik gelebilir ama benim için imkansız diye bir şey yoktur Adanaspor zaten benim çocukluk aşkım gerekirse hayatımı veririm çokta zor abartılacak bir şey değil bence çünkü Real madrid'i satın almıyorum alt tarafı Adanaspor yani, neyse sizlere sorum bunun için nasıl bir yol izlemeliyim şu an 15 yaşındayım en az kaç yaşında olmam lazım ve ne kadar para lazım?

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Yusuf Eyili
Tek çekim mi taksit mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Atakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek çekim mi taksit mi?
Anca dalga geçersin sen bir şey bilmediğin için, bilgin yoksa cevap yazma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anca gülüp dalga geçersiniz ciddi bir şey soruyorum gelen cevaplara bak

Valla daha önce donanım arşivi forumda çok ergen var demişlerdi foruma 5 dakika sonra kayıt olduktan sonra anladım ne demek istediğini.

• Hahaha
Reaksiyonlar: 1721
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Tnc öz
Anca dalga geçersin sen bir şey bilmediğin için, bilgin yoksa cevap yazma

Anca gülüp dalga geçersiniz ciddi bir şey soruyorum gelen cevaplara bak

Valla daha önce donanım arşivi forumda çok ergen var demişlerdi foruma 5 dakika sonra kayıt olduktan sonra anladım ne demek istediğini.
dostum paran ve makamın olmadıktan sonra alamazsın çok zor değil bu sorunun cevabı

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Eren
Arkadaşlar selam, öncellikle lütfen dalga geçmeyin konu troll değil zaten gerçekten içime böyle bir hayal doğdu, bilenler bilir şu an Adanaspor çok kötü günler geçiriyor malum başkanımız yüzünden taraftar artık stada gelmiyor gitgide amatöre düşüyoruz ve başkan sağ olsun takımın yakasına yapışmış bırakmıyor, bende bu kötü gidişata dur demek istiyorum bir gün Adanaspor'u satın alıp eski günlere götürmek istiyorum, komik gelebilir ama benim için imkansız diye bir şey yoktur Adanaspor zaten benim çocukluk aşkım gerekirse hayatımı veririm çokta zor abartılacak bir şey değil bence çünkü Real madrid'i satın almıyorum alt tarafı Adanaspor yani, neyse sizlere sorum bunun için nasıl bir yol izlemeliyim şu an 15 yaşındayım en az kaç yaşında olmam lazım ve ne kadar para lazım?
Hiç bi şekilde bi spor klubü alabilcek para elde edemezsin önümzdeki 10 yıl boyunca tabi piyango vurmaz veya sen ticarete başlamazsan. 10 yıl sonra iş sahibi olsan dahi klüp alabilcek bi sayiye gelmez zor, doktur oldun 10 yıl biriktirsen hadi oldu diyelum sade paraya sahip olmak yetmez. Yani zor iş

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Atakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum paran ve makamın olmadıktan sonra alamazsın çok zor değil bu sorunun cevabı
Biliyorum ben sadece nasıl gereken paraya ve makama sahip olurum diye soruyorum zaten bu yaşta bu bütçeyle hemen alacağım demiyorum ne gerekiyorsa yaparım

Hasan344

80+ Gold
Papara ile alırsan %30 cashback veriyor haberin olsun. Onunla da kerem aktürkoğlunu cekersin GS 'de kurtulmuş olur.

Roche

80+ Bronze
Hiç bi şekilde bi spor klubü alabilcek para elde edemezsin önümzdeki 10 yıl boyunca tabi piyango vurmaz veya sen ticarete başlamazsan. 10 yıl sonra iş sahibi olsan dahi klüp alabilcek bi sayiye gelmez zor, doktur oldun 10 yıl biriktirsen hadi oldu diyelum sade paraya sahip olmak yetmez. Yani zor iş
Arkadaş belki Ali Ağaoğlunun oğlu yada torunu bilemeyiz.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,185
İsim
Necati
Çok komik ergen seni düzgünce bir şey soramıyorum forumlara gelen cevaplara bak.
1698504027934.png

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,156
Üyeler
160,645
Son üye
s0yylu