Adaptive Sync + AMD VRR açılmalı mı

iTee

80+
Reaksiyon skoru
11
100Hz ASUS VA24EHF monitör kullanıyorum ekran kartım da RX6600. Daha çok shooter tarzı oyunlar oynuyorum gecikmeler benim için biraz önemli. Bazı kişiler ve haber sayfaları AMD VRR'nin aksine gecikmeyi düşürdüğünü dahi söylüyor. Bazıları ise gecikme yarattığını ancak ihmal edilebilir düzeyde olduğunu söylüyorlar. AMD VRR'yi kullanabilmek için ise monitörden Adaptive Sync açmam gerekiyor. Benim bildiğim kadarıyla Adaptive Sync normalde gecikme yaratabiliyor. Bu durumda VRR açmalı mıyım. Eğer dendiği gibi shooter oyunlarda dahi ihmal edilebilir düzeyde input lag oluyorsa benim için sıkıntı değil.

100Hz ASUS VA24EHF monitör kullanıyorum ekran kartım da RX6600. Daha çok shooter tarzı oyunlar oynuyorum gecikmeler benim için biraz önemli. Bazı kişiler ve haber sayfaları AMD VRR'nin aksine gecikmeyi düşürdüğünü dahi söylüyor. Bazıları ise gecikme yarattığını ancak ihmal edilebilir düzeyde olduğunu söylüyorlar. AMD VRR'yi kullanabilmek için ise monitörden Adaptive Sync açmam gerekiyor. Benim bildiğim kadarıyla Adaptive Sync normalde gecikme yaratabiliyor. Bu durumda VRR açmalı mıyım. Eğer dendiği gibi shooter oyunlarda dahi ihmal edilebilir düzeyde input lag oluyorsa benim için sıkıntı değil.
gecikme testleri var onu yap ona göre aç kapa yaparsın

valla onu bilmiyorum Google'dan bakmak lazım yada bilenler yaziverzin

oyuna girip programı yandan ac

ayarlarla oynaya oynaya bulmaya çalış

bu video izle programdan bahsediyordur belkide
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi uygulamaları kullanarak yapabileceğimi biliyor musun
Nvidia overlay miş

Ekler

• Screenshot_2025-04-22-11-25-01-144-edit_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_2025-04-22-11-25-01-144-edit_com.google.android.youtube.jpg
    54.2 KB · Hit: 28