Windows 11 aşığıyım
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 15,822
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Başlıktaki var500 TL'ye rgb ssd yok diye biliyorum
Başlıktaki var500 TL'ye rgb ssd yok diye biliyorum
70 derecede çalışan ssd ye ısınıyor dediğimizde tınlama diyorsun ısınmıyormu hem de çokÇok fazla ısınmıyor. Abartanları tınlama. Kasan iyi ise sorun yok.
Normalden 5 derece daha fazla o da rgb lerden dolayı.
Patriot Viper ? Onu biliyormusunMaks. 500TL ama kasam RGB olduğu için RGB düşünüyorum güzel gözükür diye.
Rgb'si yokPatriot Viper ? Onu biliyormusun
Nasıl yok. Bir dk link atıyorumRgb'si yok.
At bekliyorum.Nasıl yok. Bir dk link atıyorum
Türkiye'de bulamadım
Reis var ya . Aliexpressten ver sipariş (yabancı)Türkiye'de bulamadım.
Yok ya beklemek istemiyorum gümrükte sıkıntı falan çıkar şanssızımdır bu konularda ben.Reis var ya . Aliexpressten ver sipariş (yabancı)
Yok ya beklemek istemiyorum gümrükte sıkıntı falan çıkar şanssızımdır bu konularda ben.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yardımcı olan herkese teşekkürler konu kilit.
500GB lık olanı kullanmıştım. kasam buydu;70 derecede çalışan ssd ye ısınıyor dediğimizde tınlama diyorsun ısınmıyormu hem de çok
boşta mı boşta ise gayet anormel 50 derece500GB lık olanı kullanmıştım. kasam buydu;
![]()
Dark Guardian 4x12cm FRGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGUARDIAN) | Teknobiyotik
Dark GUARDIAN, 4x12CM Dual Ring RGB LED Fan, Full Mesh Ön Panel, T-Glass Süper ATX Oyuncu Kasası !Ezber Bozan Tasarımı, 4mm T-Glass Cam Yan Paneli, Ultra Geniş İç Hacimli Yapısı ile Oyuncuların Yeni TercihiEzber Bozan Tasarım ; Dark GUARDIAN !Kaliteyi bilen kullanıcıların yeni seçimi yüksek...www.teknobiyotik.com
30-50 derece arası çalışıyor hep.