Neler Yeni

Adata sd kart almayın.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,449
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Selam ağalar. Neredeyse 2 ay oldu olası Hepsiburada üzerinden indirimde Adata sd kart almış bulunmaktayım.
Telefonu ve sd kartı hor kullanan biri değilim, taktığımdan bu yana telefondan çıkarmadım.
Sd kartımda 2 gb felan resim ve müziklerim vardı.
Bu sabah uyandım bi baktım galeride resim felan yok. Telefonu kapatıp açtım çare olmadı. Sd kartı çıkarıp taktım çare olmadı. Kartı Usb type-c dönüştürücüyle telefona bağladım çalışmadı.
Pc ye bağladım çalışmadı. Tık yok sanki mermiyi kafasına sıkmışlar.

Bu karttan olupta hala kullanabilen varmı?
IMG_20230401_104022.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,151
İsim
Murat Orhan
Selam ağalar. Neredeyse 2 ay oldu olası Hepsiburada üzerinden indirimde Adata sd kart almış bulunmaktayım.
Telefonu ve sd kartı hor kullanan biri değilim, taktığımdan bu yana telefondan çıkarmadım.
Bu sabah uyandım bi baktım galeride resim felan yok. Telefonu kapatıp açtım çare olmadı. Sd kartı çıkarıp taktım çare olmadı. Kartı Usb type-c dönüştürücüyle telefona bağladım çalışmadı.

Alıntıyı görüntüle
Adata depolaması alıp kullanabilen bordo berelidir zaten. Adamların en sağlam diski 2 ayda %80 sağlığa düşüyor.

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Enes
ben olsam pahalısını alırdım. bende samsung yada toshiba markaları var. riske atılacak bu mevzu değildi

Eric Cartman

80+ Bronze

Alıntıyı görüntüle
79₺ye alıp güvenlik kamerasına taktım 3 hafta oldu hala çalışıyor

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,449
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adata depolaması alıp kullanabilen bordo berelidir zaten. Adamların en sağlam diski 2 ayda %80 sağlığa düşüyor.

Ne idüğü belirsiz isimsiz sd kartlarım hala çalışıyor. Marka sd kart aldığıma sevinmiştim oysa.

Trendyolda Sandisc sd kart satıyorlar. Almak istiyorum.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,151
İsim
Murat Orhan
Ne idüğü belirsiz isimsiz sd kartlarım hala çalışıyor. Marka sd kart aldığıma sevinmiştim oysa.

Trendyolda Sandisc sd kart satıyotlar. Almak istiyorum.
Sandisk iyidir. Ben hala adı sani bilinmemis markalar alıyorum onlar bile sorunsuz

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,449
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,151
İsim
Murat Orhan
Adata o kadar kötümü yani? Bi ara uzun zaman Adata usb flash vardı bende. Usb bellek sorunsuz olduğu için güvendim.
iyi olarak bilinen kötü bir marka en azından depolama olarak. Çok kronik sorunlu modelleri var. Hikvisionu tercih ederim adataya

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Ömer Murat KARACA
Bu işte Samsung'tan şaşılmaz. PC'de çok da önemli bir veri olmadığı için her marka SSD'yi kullanırım fiyatına bakar alırım ancak SD Kart işinde özel verilerimi saklamam gerektiği için ucuza kaçmam. 5 sene önce 2018'e 128GB Samsung SD Kart aldım(Kırmızı gri etiketli eski Evo serisi) Halen taş gibi. 3 farklı cihazda kullandım bugüne kadar. Telefonumu suya da soktum, 50 kere düşürdüm de. Hiçbir şey olmadı. Dün de yeni Beyaz Etiketli Evo serisinden 256GB SD Kart aldım kargoda şuan. Üç beş kuruş fazla olsun kafam rahat etsin.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,723
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Adata, hi-level bunlar çabuk bozuluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

iyi olarak bilinen kötü bir marka en azından depolama olarak. Çok kronik sorunlu modelleri var. Hikvisionu tercih ederim adataya
Ssd aldım geçen sıfırı bozuktu hikvisionin :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,151
İsim
Murat Orhan

Denk gelmiştir hocam. şimdiye kadar kullandigim en sorunsuz ssd markalarında ilk 3e oynar hikvision. Fp olarak gözümde en iyisi

Bu işte Samsung'tan şaşılmaz. PC'de çok da önemli bir veri olmadığı için her marka SSD'yi kullanırım fiyatına bakar alırım ancak SD Kart işinde özel verilerimi saklamam gerektiği için ucuza kaçmam. 5 sene önce 2018'e 128GB Samsung SD Kart aldım(Kırmızı gri etiketli eski Evo serisi) Halen taş gibi. 3 farklı cihazda kullandım bugüne kadar. Telefonumu suya da soktum, 50 kere düşürdüm de. Hiçbir şey olmadı. Dün de yeni Beyaz Etiketli Evo serisinden 256GB SD Kart aldım kargoda şuan. Üç beş kuruş fazla olsun kafam rahat etsin.
Keşke sadece 3 5 kuruş fazla olsa da herkes samsung alabilse

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Ömer Murat KARACA

Öyle düşünüp marka yargılarsak Kingston'a çöp demem lazım. Sıfır kutusunu açtığım SSD'de 851.000 tane iletişim hatası vardı. İade ettim 😀

Hi-Level SSD'm vardı, 5 sene kullandım. 5 senenin sonunda da sağlık performans %100 idi ve ilk günkü okuma yazma hızlarını verebiliyordu.

Kısacası Tamamen şans meselesi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,151
İsim
Murat Orhan
Öyle düşünüp marka yargılarsak Kingston'a çöp demem lazım. Sıfır kutusunu açtığım SSD'de 851.000 tane iletişim hatası vardı. İade ettim 😀

Hi-Level SSD'm vardı, 5 sene kullandım. 5 senenin sonunda da sağlık performans %100 idi ve ilk günkü okuma yazma hızlarını verebiliyordu.

Kısacası Tamamen şans meselesi.
Kingstonun özellikle sata ssdleri ÇÖP bunu JD bile alırım gidip A400 serisine para vermem. Firmware arızaları, iletişim sorunları, hız düşmesi,%100 disk kullanımları. Ama frizbi olarak güzel oluyor en son camdan fırlatırken baya uzağa gitti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,516
Üyeler
163,511
Son üye
Elma88
Top Bottom