Neler Yeni

ADATA SU630 test sonuçlarım normal mi?

Yasinko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yasin Kıran
S.a hayırlı akşamlar arkadaşlar daha önce de bir konu açmıştım bu ssd yüzünden oyunlarda sürekli takılmalar vs. yaşıyordum, ssd yüzünden diyenler çok oldu garantiye göndermeyi düşünüyorum. Sizce göndermeli miyim yani sorun ssd'de mi? Bir de 2. testte 1 saat sonuçlanmasını bekledim pek anlamadığım için sonra bitmeyince durdurdum ama sonuçlar çıktı gibi oldu anlayan bilen varsa bir yardım etseniz çok iyi olur şimdiden teşekkür ederim.

Ekler

• Ekran Görüntüsü (81).png
    Ekran Görüntüsü (81).png
    138.9 KB · Hit: 43
  • Ekran Görüntüsü (82).png
    Ekran Görüntüsü (82).png
    162.1 KB · Hit: 35

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
S.a hayırlı akşamlar arkadaşlar daha önce de bir konu açmıştım bu ssd yüzünden oyunlarda sürekli takılmalar vs. yaşıyordum, ssd yüzünden diyenler çok oldu garantiye göndermeyi düşünüyorum. Sizce göndermeli miyim yani sorun ssd'de mi? Bir de 2. testte 1 saat sonuçlanmasını bekledim pek anlamadığım için sonra bitmeyince durdurdum ama sonuçlar çıktı gibi oldu anlayan bilen varsa bir yardım etseniz çok iyi olur şimdiden teşekkür ederim.
Aşırı sorunlu bir SSD değiştirmeniz lazım maalesef.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,068
İsim
göksel yurtcan
hocam bu su630 çok sorunlu bir ssd bende kullanıyorum 1,9 tb veri yazıldı sağlığı 97ye düşmüş değiştirmenizi tavsiye ederim

Yasinko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yasin Kıran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aşırı sorunlu bir SSD değiştirmeniz lazım maalesef.
evet hazır sistemi alırken bilgim yoktu sonradan öğrendim maalesef, peki sonuçlar nasıl?
yani şey için soruyorum garantiye gönderirsem olumlu sonuç alabilir miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bu su630 çok sorunlu bir ssd bende kullanıyorum 1,9 tb veri yazıldı sağlığı 97ye düşmüş değiştirmenizi tavsiye ederim
haklısınız hocam ben de değiştirmeyi düşünüyorum, kanser etti beni meret.

Top Bottom