❌İndirim Bitti! Addison Mavi mouse pad 9.99 TL +kargo

Fiyatı 37,5 çıkıyor ayrıca 1 ürün kalmış

Bu küçük mousepadler tatile bir yere gidiyorsanız çok iş görüyor büyük olanı götürmek yerine veya yedeklik tutmak gerekiyor type c to usb aparatı da 40 dan 21 e düşmüştü ikisini bir kargo bedava aldım

Çok iyi üzerine çay dökülmüştü yıkadım hala sağlam.1 senedir kullanıyorum hiç yıpranmadı bile.Altı kauçuk kaplama kesinlikle kaymıyor öneririm fiyatına göre çok çok iyi.
ben 40 tl kupon artı kullanılmayan nays hesabı hediye 10 tlsi ile beleşe aldım ama üstünde klavyem olmasına rağmen çok kırışık hala

ben 40 TL kupon artı kullanılmayan nays hesabı hediye 10 tlsi ile beleşe aldım ama üstünde klavyem olmasına rağmen çok kırışık hala
Çok garip ben günde ortalama 2 saat kullanıyorum pc yi 2 günde dümdüz oldu benimki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok garip ben günde ortalama 2 saat kullanıyorum pc yi 2 günde dümdüz oldu benimki.
058F2458-980E-486C-B004-141030169DCD.jpeg

Pek düzgün çekemedim ama anlaşılıyordur umarım.Bir kenarından tutup masadan alınca aynı kağıt kadar düz duruyor masada da öyle.

Son düzenleme:
ben bir kere kullandım bunun aynısından galiba 3 sene önceydi oyun için bile fena degildi günlük kullanım için hayli hayli alınır dalga geçmeye gerek yok

Geri