Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Burada da yokOrada Dram olmayan bir sürü ssd var. Konu başlığı yanlış. O liste direk bu.
SSDs
docs.google.com
Aynı liste zaten onu söylüyorum ya. Bu S72 yeni bir model bu listeye eklenmemiş daha. Eklenirse var veya yok diye görebiliriz. Olmasa bile listeye ekleniyor SSD ler.Burada da yok
ssd listesinden baktım ben orda bu ssd listede bile yokS70 modelinde var. Bunda yok mu ? Kaynak varsa bakabiliriz ben bulamadım.. Çok az bakındım ama.
O liste bende de var dedim ya kaynak bulamadım diye. Var yada yok kesin bir kaynak bulsak iyi olur.ssd listesinden baktım ben orda bu ssd listede bile yok
O hızlara çıkabiliyor anlamında.ssdlerdeki up to meselesi ne oluyor?
kendi sitesinde da yazmıyor ama görüntü dogruysa dram yok dram çipi gözükmüyor fotolardaO liste bende de var dedim ya kaynak bulamadım diye. Var yada yok kesin bir kaynak bulsak iyi olur.
Bu modelde dram olup olmadığı belli değil. Okuma yazma hızı senin ssdnşn yarısı kadar ancak çok hikayeli oyun oynuyosan Warzone falan oynuyosan veya çok veri depoluyosan 1tb da yetmiyor.1 Tb Kingston Fury Renegade çektim 3 saat önce gen4 anakart da var ama bunu almak daha mı mantıklı olurdu bilemedim ?
Up to 4 tb diye sormam lazımdı sanırımO hızlara çıkabiliyor anlamında.
O zamanda 4 TB modeli olduğunu belirtiyordur.Up to 4 tb diye sormam lazımdı sanırım