🔥İndirim ADİDAS 44 BEDEN 1650TL

Bu bütçede 41 numara var mı hiç hocam önerebileceğiniz günlük spor da olur

Genel olarak adidas markasın da aracı satıcılar da indirim var. Düşük kalite üretim ürünleri mi satıyorlar acaba. Eskisi gibi güven vermiyor markalar.

Genel olarak adidas markasın da aracı satıcılar da indirim var. Düşük kalite üretim ürünleri mi satıyorlar acaba. Eskisi gibi güven vermiyor markalar.
bu linkteki satıcı Samsunda ki Piazza AVM de bulunan Adidas Bayisi ,trendyol hepsiburada gibi yerlerde adidas bayileri oldukça fazla bende almadan önce alacaksam araştırıyorum :D zaten ürünler herşeyde olduğu gibi eskisi gibi kaliteli değil fiyatlar arttı ama kalite artmadı aksine azaldı...

Bu bütçede 41 numara var mı hiç hocam önerebileceğiniz günlük spor da olur

• Beğen
Reaksiyonlar: EAXS
Son zamanlarda adidas ve nike olan çok fazla ucuz ürün satmaya başlandı. Ben 3. dünya ülkelerine özel üretilmiş ucuz/ düşük kaliteli ürünler olduğunu düşünüyorum.

Son zamanlarda adidas ve nike olan çok fazla ucuz ürün satmaya başlandı. Ben 3. dünya ülkelerine özel üretilmiş ucuz/ düşük kaliteli ürünler olduğunu düşünüyorum.
Hocam nike 2018-2019dan sonra ciddi bozdu. 10 yıllık ablamdan kaşma air mac giyiyorum hiç yırtılmadı. Ama 2 yıllık ayakkabımda vardı içi soyuldu dışı yırtıldı. Kötüleşti baya. Adidas için şu anlık bu fiyatlara göre iyi ve yırtılma olacağını sanmam.

Geri