Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Adidas Ayakkabi 749 TL - Adidas %50 İndirim Kodu🔥

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,303
İsim
Draq123
kanka sen benimle dalga mı geçiyorsun adama teşekkür ettiğim yoruma cevap vermiş aynen almışsındır diye burada maydonoz olan arkadaş kendisi ve gereken cevabı verdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 tane aldım hocam hepsi benim olmasın fırsat geldi değerlendirdim de bu durum sizi neden bu kadar sorun sıkıntıya soktu anlamadım :D

okuduğunu anlamayan bi arkadaşsın galiba adama teşekkür ettiğim yoruma atlarsan cevabını veririm böyle bilip bilmeden de öyle aynen almışsındır diye yorum atarsan böyle cevabını alırsın
1738091704080.png

sana bişe dememiş adama cevap atıp ego kasmışsın baya teşekkür atmeşsin aynen kardeşim bas git

xpaw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yasin KALAYCI
ulan bitti ya tam alıyordum

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Aras Şimşek
Alıntıyı görüntüle
sana bişe dememiş adama cevap atıp ego kasmışsın baya teşekkür atmeşsin aynen kardeşim bas git
işte okuduğunu anlayamıyorsun diyorum ya arakdaş ile tartıştığımız mesaj bu değil ve nasıl yapıldığı gayet açık konuda adam kodu girin düşüyor demiş kupon bittiğinde ise kupon tükendi diye uyarı vermiş yani burada benim anlatacağım bir şey yok akli dengesi olan bi insan anlıyor zaten bunu :D

tamam he sensın bir ayakkabı için seninle tartişamıcam
tm hocam bi ayakkabı için bu konuda boşa dolanma köşende ağalayabilirsin :D

xpaw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yasin KALAYCI
işte okuduğunu anlayamıyorsun diyorum ya arakdaş ile tartıştığımız mesaj bu değil ve nasıl yapıldığı gayet açık konuda adam kodu girin düşüyor demiş kupon bittiğinde ise kupon tükendi diye uyarı vermiş yani burada benim anlatacağım bir şey yok akli dengesi olan bi insan anlıyor zaten bunu :D
hocam 1 tanesini satsanıza ya:D

ekrem imaro

80+ Bronze
kaçırdım ya

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,383
İsim
Ahmet Sevinç
Top Bottom