Adidas terrex hoş durdu ve indirimde. Kışlık karda v.s giymelik ayakkabı arıyorum. Bu ayakkabı sıcak tutar mı ? Kullanan var mı?
Hocam o sorun değil de yinede teşekkürler ama kış performansı nasıl acaba
Hocam kışın nasıl sıcak tutuyor mu? Adidasın kendi sitesinde içine su alıyor diyende var garip bir şekilde yorumlarda. Sen nerde yaşıyorsun kışın nasıl performansı?Aynısının boğazlısı bende var memnunum
Hem çok fiyat farkı yokHocam o sorun değil de yinede teşekkürler ama kış performansı nasıl acaba
Ne gibi hocam burdaki satıcıda adidasmışAdidas tan aslın garanti fln çok daha kapsamlı oluyor
Boyner satıyor Hepsiburada da benmi yanlış baktımNe gibi hocam burdaki satıcıda adidasmış
Adidas Terrex Ax4 Gtx Erkek Siyah Outdoor Ayakkabı ve Bot IF4865Boyner satıyor Hepsiburada da benmi yanlış baktım
Satıcılar arasında Adidas'da var ama Boyner'de de sorun olacağını sanmıyorum. Adidas'ın sitesinde peşin fiyatına 6 taksit güzelliği var alacak olanlar bunu da göz ardı etmesin. Şahsen ben 3000 TL üstüne çıkacaksam outdoor ayakkabı da Salomon, Columbia, Merrel, J.Wolfskin gibi üst düzey markaların kampanyalarını yakalamaya çalışırdım.Boyner satıyor Hepsiburada da benmi yanlış baktım
Onlara hiç bakmadım hocam açıkçası buda denk geldi. Kışlık almak istiyorum sıcak tutsun yağmur kar geçirmesin yeterli yaniSatıcılar arasında Adidas'da var ama Boyner'de de sorun olacağını sanmıyorum. Adidas'ın sitesinde peşin fiyatına 6 taksit güzelliği var alacak olanlar bunu da göz ardı etmesin. Şahsen ben 3000 TL üstüne çıkacaksam outdoor ayakkabı da Salomon, Columbia, Merrel, J.Wolfskin gibi üst düzey markaların kampanyalarını yakalamaya çalışırdım.