Neler Yeni

Yardım Adidas Terrex ayakkabı nasıldır?

imZen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör
sağlam ayakkabı yıllarca götürür ama bu fiyat bandındaki rakipleri hakkında bilgim yok

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Birol Olcaytürkan

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Kadir
Adidas tan aslın garanti fln çok daha kapsamlı oluyor

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynısının boğazlısı bende var memnunum
Hocam kışın nasıl sıcak tutuyor mu? Adidasın kendi sitesinde içine su alıyor diyende var garip bir şekilde yorumlarda. Sen nerde yaşıyorsun kışın nasıl performansı?

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Birol Olcaytürkan
Boyner satıyor Hepsiburada da benmi yanlış baktım
Satıcılar arasında Adidas'da var ama Boyner'de de sorun olacağını sanmıyorum. Adidas'ın sitesinde peşin fiyatına 6 taksit güzelliği var alacak olanlar bunu da göz ardı etmesin. Şahsen ben 3000 TL üstüne çıkacaksam outdoor ayakkabı da Salomon, Columbia, Merrel, J.Wolfskin gibi üst düzey markaların kampanyalarını yakalamaya çalışırdım.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Furkan
Satıcılar arasında Adidas'da var ama Boyner'de de sorun olacağını sanmıyorum. Adidas'ın sitesinde peşin fiyatına 6 taksit güzelliği var alacak olanlar bunu da göz ardı etmesin. Şahsen ben 3000 TL üstüne çıkacaksam outdoor ayakkabı da Salomon, Columbia, Merrel, J.Wolfskin gibi üst düzey markaların kampanyalarını yakalamaya çalışırdım.
Onlara hiç bakmadım hocam açıkçası buda denk geldi. Kışlık almak istiyorum sıcak tutsun yağmur kar geçirmesin yeterli yani

Top Bottom