adobe acrobat reader dc yüklenmiyor

Ege Akan

80+
Reaksiyon skoru
4
arkadaşlar merhaba 2 gün önce pdf düzenlemek için acrobat reader indirmeyi bu linkten denedim https://get.adobe.com/tr/reader/otherversions/ kurulum uygulaması yüklendi ama yükleme %90 dayken duruyor ve daha yeni bir sürüm zaten yüklü diyor. yardım eder misiniz?

Sistem:
Windows 10 Home 64 Bit
Intel Pentium N4200 Quad Core İşlemci
4GB DDR3 RAM
Intel HD Graphics 505
32GB eMMC SSD
Diskte 2GB boş alan var

NOT: Windows güncellemelerini düşük disk alanı yüzünden yükleyemiyorum sürümüm Windows 10 Home Single Language Build 15063.rs2_release.170317-1834

arkadaşlar merhaba 2 gün önce pdf düzenlemek için acrobat reader indirmeyi bu linkten denedim https://get.adobe.com/tr/reader/otherversions/ kurulum uygulaması yüklendi ama yükleme %90 dayken duruyor ve daha yeni bir sürüm zaten yüklü diyor. yardım eder misiniz?

Sistem:
Windows 10 Home 64 Bit
Intel Pentium N4200 Quad Core İşlemci
4GB DDR3 RAM
Intel HD Graphics 505
32GB eMMC SSD
Diskte 2GB boş alan var

NOT: Windows güncellemelerini düşük disk alanı yüzünden yükleyemiyorum sürümüm Windows 10 Home Single Language Build 15063.rs2_release.170317-1834
Arama kısmına uygulamanın adını yazın yüklü mü değil mi bakın. Acilen lazımsa Microsoft Edge'de PDF okuma özelliği var hem de daha işlevsel.

Arama kısmına uygulamanın adını yazın yüklü mü değil mi bakın. Acilen lazımsa Microsoft Edge'de PDF okuma özelliği var hem de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim laptop 2017 den iş laptop u aldığım günden beri acrobat görmedim. hem microsoft edge deki pdf düzenleme nasıl oluyor?

ben pdf düzenlemek istiyorum, sadece okumak değil

benim laptop 2017 den iş laptop u aldığım günden beri acrobat görmedim. hem microsoft edge deki pdf düzenleme nasıl oluyor?

ben pdf düzenlemek istiyorum, sadece okumak değil
Düzenleme olarak hangi araçları istiyorsunuz?
Acrobat'ı yüklerken önceki sürümü kaldır seçeneği varsa onu işaretleyip dener misin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,697
Üyeler
190,789
Son üye
ugur58991
Geri