ADOBE AFTER EFFECTS DE RENDER HATASI

WOXY

80+
Reaksiyon skoru
49
Öncelikle sorunumu anlatıyım adobe after effects de videoyu render aldıktan sonra videoyu oynatınca ara ara yeşil
yeşil şeyler çıkıyor videoyu montajlarkende videoyu full de oynatınca da aynı şey oluyor ama half veya quartner da oynatınca bi problem olmuyor. Fakat bu her videoda olmuyor genellikle kısa videolarda oluyor bunun bi çözümü varmıdır internette bulamadım. (acele yazdığım için yazım hataları olabilir)

sorun tam olarak bu videosunu çekip attım

Render aldıktan sonra sorun devam ediyor mu?

After dan almayın şu renderları, Media Encoder indir projeyi ona at ondan render al.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

After Effect render konusunda kötü.

Yeşil ekran sorununu bilemedim fakat Full'de kasmasının sebebi sisteminin yetersizliğindendir. Sistem özelliklerin nedir?

After dan almayın şu renderları, Media Encoder indir projeyi ona at ondan render al.

After Effect render konusunda kötü.
BENDE ONU KULLANIYORUM ZATEN ONDADA AYNI SORUN VAR

Yeşil ekran sorununu bilemedim fakat Full'de kasmasının sebebi sisteminin yetersizliğindendir. Sistem özelliklerin nedir?
İ5 3. NESİL 2 GB 630M EKRAN KARTI 8 GB RAM 240GB SSD

Konuda detaylı belirtin o zaman.

O sistemin After Effects'e girebildiğine dua etmeni lazım :D Yeşil ekran sorunu da muhtemelen ekran kartından kaynaklanıyor.

Farklı video formatları denediniz mi ? Mesela sorun H 265 de olup 264 de olmuyor gibi.

O sistemin After Effects'e girebildiğine dua etmeni lazım :D Yeşil ekran sorunu da muhtemelen ekran kartından kaynaklanıyor.
GENELLİKLE KISA VİDEOLARDA OLUYOR ONUN HARİCİNDE Bİ SORUN YOK 2018 KULLANIORUM SSD OLDUĞU İÇİN KURTARIYOR 2020 DENEMİŞTİM ÇOK KASIYODU :d

Farklı video formatları denediniz mi ? Mesela sorun H 265 de olup 264 de olmuyor gibi.
DENEMİŞTİM

Aynı sorun u şuan ben de yaşıyorum render alırken yeşil yeşil şeyler rçıkıyor sonra videonun kalitesini düşürünce geri gidiyor fakat render alırken gene ortaya çıkıyor çözümü hala yok mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,478
Üyeler
183,437
Son üye
romulo
Geri