- Reaksiyon skoru
- 192
bu uygulamaları nası indirebiliirim adobe premiere pro,cs6 photoshop gibi uygulamalar ? teşekkürler
birsürü farklı uygulaması var evet ama sadece o video montaj programı adobe premiere i ve cs6 photoshop indiricem teşekkürlerParasını verip indirebilirsin. Onun dışında deneme sürümü varsa öyle kullanabilir ya da www.HizliIndirTamIndirVirussuzIndirDurmadanIndirFullHDIndir.com a da bakabilirsiniz.
Adobe dediğiniz zaman onlarca uygulama olduğu için net bir bilgim yok hepsi için nasıl oluyor bu işler.
siteye erişilemiyor diyorParasını verip indirebilirsin. Onun dışında deneme sürümü varsa öyle kullanabilir ya da www.HizliIndirTamIndirVirussuzIndirDurmadanIndirFullHDIndir.com a da bakabilirsiniz.
Adobe dediğiniz zaman onlarca uygulama olduğu için net bir bilgim yok hepsi için nasıl oluyor bu işler.
Dostum o siteyi öylesine kendim uydurdum, yani ya parasını ödeyeceksin ya da korsan kullanırsın. Korsan kullanırsan çok daha sorunlu ve virüslü bir yazılım indirme ihtimalin de var ondan dolayı dikkat etmeni öneririm.siteye erişilemiyor diyor
Video montaj için Vegas Pro kullandığım için o video montaj programları hakkında bir fikrim yok. İlk önce deneme sürümünü indirim, ardından ne yapacağınıza siz karar verin.birsürü farklı uygulaması var evet ama sadece o video montaj programı adobe premiere i ve cs6 photoshop indiricem teşekkürler![]()