Merhaba arkadaşlar ben programcılık öğrencisiyim derslerimde kullanmak için adobe fotoğrafçılık paketi almıştım deneme süresinin ardından bu 2. ayım pek fazla kullanmasamda derslerde kullandığımız için aylık ödememi yaptım çok samimi söylüyorum artık aylık para verecek durumum yok (62,68 tl de mi yok derseniz harbi yok burs falan da çıkmadı şaka gibi) 2 ay kullanıp parasını da verdim zaten neyse arkadaşlarıma falan söyledim birisi benim bilgisayarımda bütün uygulamaları kapsayan paket var dedi öğrenci paketiymiş 125 tl ye gel benden kullan dedi fakat ben aylık adobeye ödediğim için planımın yıllık olması gözümden kaçmış şuan 313 tl cayma bedeli isteniyor kart bilgilerimi de kaldıramıyorum ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun
aklıma şöyle bişi geldi sanal kart eklesem benim gerçek kart bilgilerimi kaldırabilir miyim acaba ona da para yüklemem diye düşünüyorum
aklıma şöyle bişi geldi sanal kart eklesem benim gerçek kart bilgilerimi kaldırabilir miyim acaba ona da para yüklemem diye düşünüyorum