fresholiax
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
Yeni bir indirim değil, neredeyse bir yıl öncede aynı fiyattı. İleriki aylarda ne olur bilemem...
hocam 1 yıl önceki asgari ücretle şimdiki asgari ücret de aynı değil baktığın zaman ürün zamlanmamış o yüzden fiyat indirimli sayılabilirYeni bir indirim değil, neredeyse bir yıl öncede aynı fiyattı şuan baktım yine aynı fiyat. İleriki aylarda ne olur bilemem...
O yönden söylemedim, alacak olan kişiler acele etmesin yine bu fiyatlara satabilirler. Büyük ihtimalle çok sayıda üretildiğinden sürekli indirim ekliyorlar, indirim bitince yakın zamanda tekrar düşürebilirler fiyatı. En son baktığımda havale/eft ücreti 3800 bandındaydı oradan 300 TL daha kesmişler 3500 TL'ye düşürmüşler. Alınabilir bir ürün, ben baya araştırmıştım ancak almayıncada yokluğunu hissetmediğim bir parça oldu benim için.hocam 1 yıl önceki asgari ücretle şimdiki asgari ücret de aynı değil baktığın zaman ürün zamlanmamış o yüzden fiyat indirimli sayılabilir
hocam aynısı sordum bunu alabilirsin dediler hawla arasında 2 kat fiyat farkıda var bu mantıklı herhaldeBunların ömrü ne kadar, benzer bir ürün aldığımda arkaya yaslanmaya yarayan şey birde oturduğum yer çok eskidi kullanılamaz hale geldi 1 yılda 60 Kg yim. Hawk oyuncu koltuğu mu yoksa bu mu, oyuncu koltuğu olup olmaması değil ne kadar sağlam ve konforlu olduğu önemli benim için.
Hawk 7500 TL civarı bulunuyor bu ise 4000 çok fark yok ve eğer arada 2 yıl gibi daha uzun kullanım ömrü farkı olacaksa gidip hawk alalım, bu marka kendini kanıtlamış bir marka mı? Sonra dümdüz tahtaya dönüyor bunlar, 2 kuruş için uzun vadede zarar görmeyelim.hocam aynısı sordum bunu alabilirsin dediler hawla arasında 2 kat fiyat farkıda var bu mantıklı herhalde
Seduna Skagen kullanıyorum 2-3 senedir, gıcırdama falan yok. Bunlardan da bir ürün kullanmıştım, bir senede gıcırdamaya başladı.Seduna thunder pro fab mi bu mu?
seduna thunder aynı fiyatsa kesinlikle seduna thunder.Seduna thunder pro fab mi bu mu?
2K daha pahalı thunder pro fab. Kupon vs denk getirmeye çalışıyorum. O da çok zor gibi bakalımseduna thunder aynı fiyatsa kesinlikle seduna thunder.