Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Adore Gaming Boss Oyuncu ve Bilgisayar Masası-Siyah 4.793,40 TL

GirayHan

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,907
Ya abi çok iyi fiyat da 76 santimetre yükseklik ne? İnsan kullanacak bunu. Hey allahım ya. Alacaktım aslında da çok yüksek.

yükseklik denge ayarı var yazıyor açıklamasında
o sadece ayaklarda olan küçük zemin denge ayarları. 76 cm yükseklik yapmışlar. Kollar havada kullanıyor millet ya da herkes çok uzun boylu memlekette.

bunun yerine ikedan yada marangoz dan kendinize özel tasarımlar yapabilirsiniz ben L masa yapmayı düşünüyorum

bunun yerine ikedan yada marangoz dan kendinize özel tasarımlar yapabilirsiniz ben L masa yapmayı düşünüyorum
İkea eskisi gibi uygun değil. Uygun olan ürünler de içi karton dolu dayanıksız olanlar. Marangoz da her türlü pahalıya geliyor.

İkea eskisi gibi uygun değil. Uygun olan ürünler de içi karton dolu dayanıksız olanlar. Marangoz da her türlü pahalıya geliyor.
marangozda beyaz masa yapılabilirmiki şuan ki masam çok küçük yetmiyor

marangozda beyaz masa yapılabilirmiki şuan ki masam çok küçük yetmiyor
Çoğu marangoz artık fiyatlar çok aşırıya kaçtığı için elindeki malzemeden yapıyor. Şansınızı denemeniz lazım.

Ya abi çok iyi fiyat da 76 santimetre yükseklik ne? İnsan kullanacak bunu. Hey allahım ya. Alacaktım aslında da çok yüksek.
76 cm normal bu arada, kendi masamı kontrol ettim 75 cm, evde bir de oğlumun odasında (8 yaşında) Ikea Malm çalışma masası var ve o da 73 cm, 8 yaşında çocuk bile rahatça ders çalışıyor. Ikea'da satılan (masa altı) kesonlar da 70 cm, dolayısı ile 76 normal.

o sadece ayaklarda olan küçük zemin denge ayarları. 76 cm yükseklik yapmışlar. Kollar havada kullanıyor millet ya da herkes çok uzun boylu memlekette.

76 cm idealdir.

76 cm normal bu arada, kendi masamı kontrol ettim 75 cm, evde bir de oğlumun odasında (8 yaşında) Ikea Malm çalışma masası var ve o da 73 cm, 8 yaşında çocuk bile rahatça ders çalışıyor. Ikea'da satılan (masa altı) kesonlar da 70 cm, dolayısı ile 76 normal.
73 ile 76 arasında uzun süre kullanımda dağlar kadar fark var. 73 Ikea masam var bir tane de 76 marangoz yapımı var. 76 kullanımda gerçekten kolları çok kötü etkiliyor. Ders çalışma örneği vermişsiniz de kolları masaya koyup yazı yazmakla uzun süre çalışmak arasında çok fark var. Bana kalırsa ideal 70-73 arası olması gerekiyor.

Geri