Neler Yeni

Adrenalin Sürücüsünü DDU kullanmadan güncelleme nasıl yapılır?

Sürücü yükleme kısmında ek seçenekleri açıp screenshot atar mısınız tekrardan bi.Benim ekran kartımda yüklerken istersem radeon software ayarlarınıda sıfırlayabiliyorum.Sizde çıkmıyor sanırım, bakayım bi.
Yok hocam seçeneğin çıkıp çıkmadığını bilmiyorum.
Şu an sürücü indiriliyor.
Peki kurulum aşamasını iptal edebilme şansım var mı acaba?

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Yok hocam seçeneğin çıkıp çıkmadığını bilmiyorum.
Şu an sürücü indiriliyor.
Peki kurulum aşamasını iptal edebilme şansım var mı acaba?
Öyle bir şey yapmanızı önermem.Sakın kurulum sırasında iptal etmeyin.İndirdikten sonra kurulum yerinde bana screenshot atın, ben hangisini işaretleyeceğinizi söyleyeceğim size.

Öyle bir şey yapmanızı önermem.Sakın kurulum sırasında iptal etmeyin.İndirdikten sonra kurulum yerinde bana screenshot atın, ben hangisini işaretleyeceğinizi söyleyeceğim size.
Hocam kurulum sırasında iptal edilmeyeceğini bende biliyorum.Google'dan indi,daha kurmadım zaten

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben öncedende demiştim ddu ile yapın diye her bilgi doğrumu bu internette

Ekler

• SÜRÜCÜGÜNCELLEME.png
    SÜRÜCÜGÜNCELLEME.png
    1.3 MB · Hit: 51

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Seçenekler bunlar,iptal ettim şu an.Daha sonra yükleyeceğim
Hehh dediğim ayalar bunlar işte.1 Tanesi tüm driverları sıfırlayıp yüklüyor diğeri ise radeon sofware ayarınıda sıfırlayıp yüklüyor.Bence radeon software ayarlarını sıfırlayın.Sıfırlanması pek önemli değil 1 dakikada yapılıyor tekrar software ayarı.

Hehh dediğim ayalar bunlar işte.1 Tanesi tüm driverları sıfırlayıp yüklüyor diğeri ise radeon sofware ayarınıda sıfırlayıp yüklüyor.Bence radeon software ayarlarını sıfırlayın.Sıfırlanması pek önemli değil 1 dakikada yapılıyor tekrar software ayarı.
Hocam Ekran kartı sürücüsünü güncelleyecektim fakat bir işim çıktı ve iptal ettim. Sürücü dosyası C diski içerisindeki AMD klasöründe oluşturulmuş. Şu an indirmeyeceğim ama buraya oluşturulmuş şekilde duruyor sürücü dosyası. Bunu silerken yönetici izni istiyor, bunu silersem bir sorun olur mu?
En alttaki şu an aktif olarak kullandığım sürücünün dosyası. İşaretlediğim de bahsettiğim sürücünün dosyası.

Bu dediğim dosyayı silerken çıkan yönetici uyarısına evet dedim, ama bu seferde geri dönüşüm kutusundan silerken uyarı çıktı.
Ona iptal dedim, ama yine de klasör silindi. Fotoğrafını attığım konumdada yok.
Uyarı veren şeyde, hani Windows'ta uygulama simgesi kaybolurya ondan sonra çıkan simge adı altında bir uyarıydı.
Bu ne olabilir acaba?Bunlar silinebilir,bir sakınca yok deniliyor.Ama uyarı nedir anlamadım

Ekler

• AMDSÜRÜCÜ.png
    AMDSÜRÜCÜ.png
    110 KB · Hit: 47

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Hocam Ekran kartı sürücüsünü güncelleyecektim fakat bir işim çıktı ve iptal ettim. Sürücü dosyası C diski içerisindeki AMD klasöründe oluşturulmuş. Şu an indirmeyeceğim ama buraya oluşturulmuş şekilde duruyor sürücü dosyası. Bunu silerken yönetici izni istiyor, bunu silersem bir sorun olur mu?
En alttaki şu an aktif olarak kullandığım sürücünün dosyası. İşaretlediğim de bahsettiğim sürücünün dosyası.

Bu dediğim dosyayı silerken çıkan yönetici uyarısına evet dedim, ama bu seferde geri dönüşüm kutusundan silerken uyarı çıktı.
Ona iptal dedim, ama yine de klasör silindi. Fotoğrafını attığım konumdada yok.
Uyarı veren şeyde, hani Windows'ta uygulama simgesi kaybolurya ondan sonra çıkan simge adı altında bir uyarıydı.
Bu ne olabilir acaba?Bunlar silinebilir,bir sakınca yok deniliyor.Ama uyarı nedir anlamadım
Neyi kafana takıyorsun ki ne yapıyorsun anlamadım ki tek yapacağın o tiki işaretleyip kurman.Ben daha fazla yardım edemeyeceğim size kolay gelsin.

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
DDU gayet güvenilirdir, o güvenilir değil diye yazanlar pek bilgili insanlar sayılmaz. Zaten sebep olarak yazdıkları şey sürücü kaynaklı da değil... İlla DDU kullanmayacaksan önerim AMD'nin kendi sürücü kaldırma yazılımını kullanman olur.
Bu sayede 0 risk ile sorunsuz sürücü kurulumu yapabilirsin.
Ha üstüne kurulur mu? Tabii ki, ancak yazılımlar birbiriyle çakışır ise çok uğraştırır.

Neyi kafana takıyorsun ki ne yapıyorsun anlamadım ki tek yapacağın o tiki işaretleyip kurman.Ben daha fazla yardım edemeyeceğim size kolay gelsin.
Tamam sorun yok,zaten o bahsettiğim dosya sürücü güncellemesi sırasında oluşabiliyormuş.Silmekte sorun oluşturmuyormuş.
Peki bu tiklerden hangisini seçmeliyim acaba?Kendi yaptığım ayarlar sıfırlansın istemiyorum hocam.

Top Bottom