Neler Yeni

ADS Engelleyiciler YouTube'un Hizmet Şartları'nı ihlal ediyor

ErenMaiky

80+ Silver
youtubeda 1 hafta önce bu yazı karşıma çıktı sonra sekmeyi kapatıp izlemeye devam ediyodum. dün 3 video ya kadar izleyip ondan sonra gözükmüyodu. şimdide tamamen kapatmak gerek sanırım adguard ı video açılmıyor çünkü . siz ne yaptınız bu işi PREMİUM mu aldınız reklamlı devammı?

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
705
İsim
Eren
youtubeda 1 hafta önce bu yazı karşıma çıktı sonra sekmeyi kapatıp izlemeye devam ediyodum. dün 3 video ya kadar izleyip ondan sonra gözükmüyodu. şimdide tamamen kapatmak gerek sanırım adguard ı video açılmıyor çünkü . siz ne yaptınız bu işi PREMİUM mu aldınız reklamlı devammı?
Piyasada bi tane engelleyici yokki başka bi eklentiyi indirdim şu an temiz çalışıyor

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,596
İsim
ismail
Uzun süredir premium kullanıyorum.Ucuz zaten.Third party yazılımla yada direk reklamla uğraşasım gelmiyor.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ublock origin kullan video isimleri falanda gidiyor ama ban yemeden kullanılabilen tek adblock o

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Mahir
Brave'in kendi addblocker'ı ile izliyorum hiçbir problem yok

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Opera GX Reklam engeleyici ile devam ediyoruz şuanda sıkıntı yokta hep başından beridir arada böyle reklam engelleyici kapanıyor gibi reklamlar oluyor galiba ad blockerların hepsinde var o youtube premium almak lazımda işte.

Top Bottom