ADS Engelleyiciler YouTube'un Hizmet Şartları'nı ihlal ediyor

ErenMaiky

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,193
youtubeda 1 hafta önce bu yazı karşıma çıktı sonra sekmeyi kapatıp izlemeye devam ediyodum. dün 3 video ya kadar izleyip ondan sonra gözükmüyodu. şimdide tamamen kapatmak gerek sanırım adguard ı video açılmıyor çünkü . siz ne yaptınız bu işi PREMİUM mu aldınız reklamlı devammı?

youtubeda 1 hafta önce bu yazı karşıma çıktı sonra sekmeyi kapatıp izlemeye devam ediyodum. dün 3 video ya kadar izleyip ondan sonra gözükmüyodu. şimdide tamamen kapatmak gerek sanırım adguard ı video açılmıyor çünkü . siz ne yaptınız bu işi PREMİUM mu aldınız reklamlı devammı?
Piyasada bi tane engelleyici yokki başka bi eklentiyi indirdim şu an temiz çalışıyor

Uzun süredir premium kullanıyorum.Ucuz zaten.Third party yazılımla yada direk reklamla uğraşasım gelmiyor.

Ublock origin kullan video isimleri falanda gidiyor ama ban yemeden kullanılabilen tek adblock o

Opera GX Reklam engeleyici ile devam ediyoruz şuanda sıkıntı yokta hep başından beridir arada böyle reklam engelleyici kapanıyor gibi reklamlar oluyor galiba ad blockerların hepsinde var o youtube premium almak lazımda işte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,953
Üyeler
183,924
Son üye
burak32tr
Geri