LordHasan 80+ Platinum Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 10,708 En İyi Cevap 9 27 Aralık 2020 #1 Konu sanırım buraya açılmalı. Benim bir adsense hesabım var bunu kapatmayı düşünüyorum da kapatınca tekrar açabilir miyim ihiyacım olursa? Bilgisi olan var mı?
Konu sanırım buraya açılmalı. Benim bir adsense hesabım var bunu kapatmayı düşünüyorum da kapatınca tekrar açabilir miyim ihiyacım olursa? Bilgisi olan var mı?
eysis 80+ Silver Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2,972 En İyi Cevap 1 27 Aralık 2020 #2 Dondurmak gibi bir seçenek varsa tekrardan apabilirsin.
LordHasan 80+ Platinum Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 10,708 En İyi Cevap 9 27 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 cagataymetehan yazmış: Dondurmak gibi bir seçenek varsa tekrardan apabilirsin. Devamı için tıklayın... Bulamadım o seçeneği maalesef Kullanmadan açık kalsa bir sorun olur mu?
cagataymetehan yazmış: Dondurmak gibi bir seçenek varsa tekrardan apabilirsin. Devamı için tıklayın... Bulamadım o seçeneği maalesef Kullanmadan açık kalsa bir sorun olur mu?
eysis 80+ Silver Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2,972 En İyi Cevap 1 27 Aralık 2020 #4 LordHasan yazmış: Bulamadım o seçeneği maalesef Kullanmadan açık kalsa bir sorun olur mu? Devamı için tıklayın... Ben tam olarak bilmiyorum ama sorun olacağını sanmıyorum.
LordHasan yazmış: Bulamadım o seçeneği maalesef Kullanmadan açık kalsa bir sorun olur mu? Devamı için tıklayın... Ben tam olarak bilmiyorum ama sorun olacağını sanmıyorum.