Neler Yeni

ADSL bir pakette upload sınırlaması olur mu?

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Öncelikle merhaba. Bunu bilmediğim için soruyorum herhangi bir sınırlama var mı? Yoksa değerlerin üstüne çıkabilir miyiz?

En İyi Cevap
Öncelikle merhaba. Bunu bilmediğim için soruyorum herhangi bir sınırlama var mı? Yoksa değerlerin üstüne çıkabilir miyiz?
adsl asimetriktir.
mesela aldığın paket 16mbps ise ve firma hattına 4mbps upload tanımlamışsa 16-4=12mbps download alman lazım.
ve max alabileceğin upload hızı 3mbps civarı olur. o da hattına tanımlanabilecek olan. yani gerçek hayatta işler düşünüldüğü gibi gitmeyebilir.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
adsl asimetriktir.
mesela aldığın paket 16mbps ise ve firma hattına 4mbps upload tanımlamışsa 16-4=12mbps download alman lazım.
ve max alabileceğin upload hızı 3mbps civarı olur. o da hattına tanımlanabilecek olan. yani gerçek hayatta işler düşünüldüğü gibi gitmeyebilir.

En İyi Cevap

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Var diye biliyorum 5 6 bekleme adsl de

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
13 alıyorum download o zaman 3 de up lazım Türkiyem Online 1 günlük aktiflik yapacam eğer uploadım ciddi yükseliş olursa aylık alacağım da. Bilgilenmek istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

adsl asimetriktir.
Mesajını raporlayıp bu mesajın en iyi seçilmesini isteyeceğim çünkü ciddi anlamda açıklamışsın umarım kabul ederler. Teşekkür ederim. 🤩

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
13 alıyorum download o zaman 3 de up lazım Türkiyem Online 1 günlük aktiflik yapacam eğer uploadım ciddi yükseliş olursa aylık alacağım da. Bilgilenmek istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesajını raporlayıp bu mesajın en iyi seçilmesini isteyeceğim çünkü ciddi anlamda açıklamışsın umarım kabul ederler. Teşekkür ederim. 🤩
canımsın bee :love:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,409
Son üye
notilgar
Top Bottom