ADSL den VDSL e geçişte hız artmadı

Granedax

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar millenicom 16mbps adsl altyapıdan türknet 50 mbps vdsl altyapıya geçtim ama hızım değişmedi. Halen 14 down 0.9 up alıyorum. Modemim vdsl desteklediği için modem almadım ve ayarları kendim yaptım. Modem arayüzünde halen adsl olarak gözüküyor.
Ekran görüntüsü 2025-05-12 201844.webp

Ve dsl ayarlarından VDSL2 yi seçtiğimde internet gidiyor. 5 dk bekledim gelmedi eski haline döndürdüm.

Ekran görüntüsü 2025-05-12 202016.webp

Türknete arıza kaydı oluşturdum aramalarını bekliyorum. Bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

VDSL seçtikten sonra kurulum ekranına internet sağlayıcının gönderdiği kullanıcı adı ve şifreyi girerek bağlanman gerekiyor

Aynen, VDSL ve ADSL ayarları farklı olur

VDSL seçtikten sonra kullanıcı adını ve şifreni girdiğinde bağlantın gelecektir

Senin internet adsl ayarlanmış, türkneti ara, neden böyle bir saçmalık yapmışlar diye kız ve vdsl yapıp, tarifenin öngördüğü hızı iste.

Senin internet adsl ayarlanmış, türkneti ara, neden böyle bir saçmalık yapmışlar diye kız ve vdsl yapıp, tarifenin öngördüğü hızı iste.
Az önce aradılar ve adsl olarak bağlandığını söylediler. Bize 50 mbps vericeklerını söylediler portunda boş olduğunu söyleyip bizi geçirdiler fakat 16 mbps ADSL vermişler. Üstelik türknetin uygulmasında paketimiz 50 mbpse kadar yazıyor. Böyle bir saçmalık olamaz. Madem VDSL veremiyolardı neden veririz dediler ve uygulamada 50 mbps gözüküyor.

Az önce aradılar ve adsl olarak bağlandığını söylediler. Bize 50 mbps vericeklerını söylediler portunda boş olduğunu söyleyip bizi geçirdiler fakat 16 mbps ADSL vermişler. Üstelik türknetin uygulmasında paketimiz 50 mbpse kadar yazıyor. Böyle bir saçmalık olamaz. Madem VDSL veremiyolardı neden veririz dediler ve uygulamada 50 mbps gözüküyor.
Ne zaman bağlattırdın, 15 gün geçmedi ise cayma hakkı var mı diye bi bak, thh şikayet et veya tüketici haklarına tel et, şikayet et.

Ne zaman bağlattırdın, 15 gün geçmedi ise cayma hakkı var mı diye bi bak, thh şikayet et veya tüketici haklarına tel et, şikayet et.
7 Mayısta başvuru yaptık 10 Mayısta internet geldi. Türknetin kendi sitesine yazıcam ve tüketici hakem heyetine başvurucam.

7 Mayısta başvuru yaptık 10 Mayısta internet geldi. Türknetin kendi sitesine yazıcam ve tüketici hakem heyetine başvurucam.
Onlara açık ve net yaz, istediklerini vermezler ise yazılı cevap iste, o cevap ile şikayet oluşturacam eğer istediğimi vermez iseniz diye de alttan alttan tehdit et ki biraz korkuyla iş yaparlar belki...

Onlara açık ve net yaz, istediklerini vermezler ise yazılı cevap iste, o cevap ile şikayet oluşturacam eğer istediğimi vermez iseniz diye de alttan alttan tehdit et ki biraz korkuyla iş yaparlar belki...
Tamamdır öyle yapıcam. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynen, VDSL ve ADSL ayarları farklı olur

VDSL seçtikten sonra kullanıcı adını ve şifreni girdiğinde bağlantın gelecektir
Sizde yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,120
Üyeler
192,183
Son üye
erhanguney
Geri