Bu modem nasılModemim dün akşam bozuldu.Yeni modem arayışındayım.Türktelekomdan akıllı modem almayı düşünüyoruz ama çabuk bozuluyor vs deniyor.Sizin önerdiğiniz modem var mı?(250 TL geçmezse güzel olur)
Hiç bir fikrim yok.Ben bunu düşünüyordum.Bu modem nasıl
Tenda D305 300 Mbps Kablosuz 4 Port Adsl2+ Modem Fiyatları ve Özellikleri
Tenda D305 300 Mbps Kablosuz 4 Port Adsl2+ Modem en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Şöyle kırsal bölge burası 16 mbps bile tam gelemiyor.Yani imkansız.Boşa para vermek olur benim için.Hocam bu modemi kullanıyorum, hem ileride VDSL'e geçersen rahat edersin. https://forum.donanimarsivi.com/kon...nanlara-modem-oenerisi-tenda-v1200-ac.286062/
Çok eski alınmaz bence wifi 4 teknolojisi kullanıyorHiç bir fikrim yok.Ben bunu düşünüyordum.
![]()
Tp-Link Beyaz Kablosuz Modem Td-w8961n Adsl2+ 4 Port 300 Mbps - Fiyatı, Yorumları
Tp-Link Beyaz Kablosuz Modem Td-w8961n Adsl2+ 4 Port 300 Mbps yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şöyle kırsal bölge burası 16 mbps bile tam gelemiyor.Yani imkansız.Boşa para vermek olur benim için.