Öneri Aerocool airhawk duo argb vs cooler master mb511 argb

Hangisi

• Cooler master m511 argb

Oylar: 4 44.4%
  • Aerocool airhawk Duo argb

Oylar: 5 55.6%

• Oy kullanan toplam üye
    9
Mb511 bence. Daha şık duruyor soğutması da yeterli.

Hangisi ve neden ?
Airhawk Duo daha iyi o yüzden o.
Rakibi Cooler Master TD500 denebilir.
O da aslında ama MB511 ile aynı sayılır.
Fakat çok şık o yüzden rakip dedim.
Yoksa Airhawk Duo daha iyi.

Normalde Airhawk Duo daha fazla hava alıyor, zaten karşılaştırması teknobiyotik'in YouTube kanalında var.
Ama ben MasterBox MB511 ARGB seçerdim çünkü üstte 360 mm radyatör desteği var. Öndeki fanlar direkt splitter kablo ile anakarta takılabiliyor ve hız kontrolü yapılabiliyor. Airhawk Duo'nun kontrolcüsünden de PWM kablosu çıkıyor ama hız kontrolü bazen yapılamayabiliyor, aynısı Guardian Pro'da da oluyor.
Kontrolcüden gelen ARGB kablosu da aynı şekil.
Ayrıca ben görünüş olarak daha çok sevdiğim için MasterBox MB511 ARGB seçerdim.

İkisi de çok iyi kasalar, kararsız kaldım :D Bence Airhawk Duo al.

Zaten Google'a TD500 vs Airhawk Duo yazsan bile Eren'in cevabı çıkıyor.

Normalde Airhawk Duo daha fazla hava alıyor, zaten karşılaştırması teknobiyotik'in YouTube kanalında var.
Ama ben MasterBox MB511 ARGB seçerdim çünkü üstte 360 mm radyatör desteği var. Öndeki fanlar direkt splitter kablo ile anakarta takılabiliyor ve hız kontrolü yapılabiliyor. Airhawk Duo'nun kontrolcüsünden de PWM kablosu çıkıyor ama hız kontrolü bazen yapılamayabiliyor, aynısı Guardian Pro'da da oluyor.
Kontrolcüden gelen ARGB kablosu da aynı şekil.
Ayrıca ben görünüş olarak daha çok sevdiğim için MasterBox MB511 ARGB seçerdim.

Hocam sıvı soğutma kullanmıcam. Görünüş de performans kadar önemli değil benim için. splitter kablo anakarta direk takılmaması çok büyük eksi yaratır mı ? Birde airhawk duo nun fanlarının hız kontrolü bazen yapılamıyor derken nasıl yani

. splitter kablo anakarta direk takılmaması çok büyük eksi yaratır mı ?
Anakarta takmayacaksın da nereye takacaksın peki?
Birde airhawk duo nun fanlarının hız kontrolü bazen yapılamıyor derken nasıl yani
Kasalardaki kontrolcüler her zaman istendiği gibi çalışmayabiliyor, Aerocool kasalarla nedense ARGB kablosunun anakarta takılı olmasına rağmen çalışmaması olayını bu forumda 3-4 kere gördüm, o yüzden dedim.

Yok yani ben bu kadar detay bilmiyorum. Bunda takilip onda takilmiomu knu soruorum
Airhawk Duo'da da fan hız kontrolü için kontrolcüden kablo çıkıyor ama anakartına taktığında hız kontrolü yapamayabilirsin, kontrolcüler %100 istendiği gibi çalışmayabiliyor.

Airhawk Duo'da da fan hız kontrolü için kontrolcüden kablo çıkıyor ama anakartına taktığında hız kontrolü yapamayabilirsin, kontrolcüler %100 istendiği gibi çalışmayabiliyor.

Peki yapamazsam fan hızım ne olur. Ve başka bir yerden kontrol edemezmiyim.

Peki yapamazsam fan hızım ne olur. Ve başka bir yerden kontrol edemezmiyim.
Boş yere korkutuyor be, bakma.
Bir hata görürse üründe affetmiyor, direkt çat.
Al tepe tepe kullan. :D

Geri