OnlyEmreks
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 686
Hangisi ve neden ?
Airhawk Duo daha iyi o yüzden o.Hangisi ve neden ?
Normalde Airhawk Duo daha fazla hava alıyor, zaten karşılaştırması teknobiyotik'in YouTube kanalında var.
Ama ben MasterBox MB511 ARGB seçerdim çünkü üstte 360 mm radyatör desteği var. Öndeki fanlar direkt splitter kablo ile anakarta takılabiliyor ve hız kontrolü yapılabiliyor. Airhawk Duo'nun kontrolcüsünden de PWM kablosu çıkıyor ama hız kontrolü bazen yapılamayabiliyor, aynısı Guardian Pro'da da oluyor.
Kontrolcüden gelen ARGB kablosu da aynı şekil.
Ayrıca ben görünüş olarak daha çok sevdiğim için MasterBox MB511 ARGB seçerdim.
Anakarta takmayacaksın da nereye takacaksın peki?. splitter kablo anakarta direk takılmaması çok büyük eksi yaratır mı ?
Kasalardaki kontrolcüler her zaman istendiği gibi çalışmayabiliyor, Aerocool kasalarla nedense ARGB kablosunun anakarta takılı olmasına rağmen çalışmaması olayını bu forumda 3-4 kere gördüm, o yüzden dedim.Birde airhawk duo nun fanlarının hız kontrolü bazen yapılamıyor derken nasıl yani
Anakarta takmayacaksın da nereye takacaksın peki
Airhawk Duo'da da fan hız kontrolü için kontrolcüden kablo çıkıyor ama anakartına taktığında hız kontrolü yapamayabilirsin, kontrolcüler %100 istendiği gibi çalışmayabiliyor.Yok yani ben bu kadar detay bilmiyorum. Bunda takilip onda takilmiomu knu soruorum
Airhawk Duo'da da fan hız kontrolü için kontrolcüden kablo çıkıyor ama anakartına taktığında hız kontrolü yapamayabilirsin, kontrolcüler %100 istendiği gibi çalışmayabiliyor.
Kontrolcüye takılı kalınca son hız mı döner bilmiyorum ama benim tahminimce evet.Peki yapamazsam fan hızım ne olur. Ve başka bir yerden kontrol edemezmiyim.
Boş yere korkutuyor be, bakma.Peki yapamazsam fan hızım ne olur. Ve başka bir yerden kontrol edemezmiyim.